Zavřít reklamu

Když Apple představil v roce 2015 Apple Pencil, mnoho zákazníků si tehdy ťukalo spíše na čelo. “Není to přesně to, co Steve Jobs nenáviděl?”, kladli si mnozí z nich otázku. Postupem času se však ukázalo, že jablečné pero není jen obyčejný stylus, jak si zprvu mnozí mysleli, a v portfoliu jablečné společnosti si najde své nezastupitelné místo.

Díky Apple Pencil dostala práce z iPady zcela nový rozměr. Zejména grafici či lidé, kteří potřebují ke svému fungování zapisovat rychle poznámky či zpracovávat grafiku snadno, rychle a v elektronické podobě, totiž dostaly do ruky parádní nástroj, který jim tohle všechno velmi zdařile umožnil. Pero však není samozřejmě jen na kreslení či psaní do aplikací. Stejně jednoduše s ním totiž můžete iPad i ovládat.

Donedávna byl Apple Pencil privilegiem jen iPadů Pro. Apple se však rozhodl, že tuto skutečnost změní a na březnové konferenci určené především školám představil iPad 6. generace, který právě podporou Apple Pencil oplývá. Díky tomu si tak můžete užít vlastností pera i na poměrně levném stroji, který na něj reaguje opravdu parádně. 

Pokud tedy iPad Pro či nový iPad vlastníte, určitě stojí nad nákupem Apple Pencil popřemýšlet. Jasně. Je to věc, bez které se mnozí z vás bez problému obejde. Na druhou stranu vám však umožní věci, které byste pouhým prstem nedokázali, což je dle mého názoru skutečně zajímavý benefit, který může mnoho z vás zaujmout. Jeho cena navíc není nikterak vysoká. Pokud si tedy rádi kreslíte či jste zvyklí například ve školních lavicích zapisovat do podkladů různé poznámky ručně, mohl by pro vás být Apple Pencil ve spojení s iPadem jasná volba. 

Apple Pencil si můžete nyní zakoupit za Alza.cz za klasických 2590 korun. „Díky“ výpadku, který Alzu postihl v předchozích dnech, však můžete využít slevový kód 222 korun a Apple Pencil tak získáte za 2368

apple-pencil-FB

Dnes nejčtenější

.