Zavřít reklamu

Po včerejším návodu, který se zabýval tím, jak si vytvořit „prázdnou“ ikonu a uspořádat si tak vaši domácí obrazovku, se dnes podíváme na další skvělý trik. V dnešním návodu se podíváme na to, jak si ještě lépe a více minimalisticky uspořádat plochu na vašem iOS zařízení. Ukážeme si, jak jednoduše u každé složky smazat její popis. Produktem celého tohoto návodu bude tedy složka, která bude mít prázdný název. Postup je velice jednoduchý a pokus vás zajímá, jak na to, určitě čtěte další odstavec, kde si tohle tajemství odhalíme.

Jak vytvořit průhledné složky

Abychom si mohli vytvořit průhledný popis složky, musíme si zkopírovat „průhledný“ znak. Nejlépe ke zkopírování slouží tento odkaz. Po kliknutí na odkaz se dostanete na jednoduchou webovou stránku. V horní části se nachází věta Click here to select the invisible text. Klikneme tedy na tlačítko Click here a označí se nám prázdná plocha v červených závorkách. Poté stačí jednoduše kliknout na Kopírovat a přesunout se zpět na domovskou obrazovku. Vybereme si složku, u které chceme smazat popis a rozklikneme si ji. Po rozkliknutí dlouze podržíme prst na jejím názvu, dokud se nezobrazí možnost název přepsat. Dosavadní název smažeme a poté na místě textu podržíme prst a zvolíme možnost Vložit. Klikneme na Hotovo v pravé dolní části obrazovky. V názvu se zobrazí otazník ve čtverci, když se ale přesuneme mimo složku, na domácí obrazovce se zobrazí složka bez popisu.

Tak jednoduché to je. Opět připomínám, stejně jako v minulém návodu, že se jedná spíše o chybu v systému a je dosti možné, že Apple tuto chybu v jedné z dalších verzí iOS opraví. Dokud zde ale tato možnost je, můžeme ji využívat plnými doušky a smazat popis tak jednoduše můžeme klidně u každé složky.

prazdne_popisy_slozek_fb

Dnes nejčtenější

.