Zavřít reklamu

Pokud jste vášnivými hráči mobilních her a zároveň neznáte lepší vůni, než tu spálených gum v kombinaci s benzínem, máme pro vás skvělou zprávu. Fenomenální závodní hra Project CARS, kterou jste si mohli doposud zahrát pouze na počítačích a konzolích, totiž zamíří i na mobilní telefony.

Project CARS je mezi mnohými hráči oblíbený kvůli parádní grafice a realistickému zážitku. Možná i díky velké oblibě tohoto titulu se společnost Slightly Mad Studios rozhodla spojit síly s vývojáři z Gamevil a vytvořit dohromady mobilní verzi. Ta se bude jmenovat Project CARS GO a bude se snažit shromáždit to nejlepší z konzolové a počítačové verze. 

Pár obrázků ze hry:

Ačkoliv ani samotní vývojáři neskrývají nadšení ze vzájemné spolupráce a práci na tomto skvělém projektu, vypadá to, že projekt je zatím spíše na začátku. Nemáme totiž prakticky žádné informace o tom, kdy bychom se měli této této hry na našich mobilních zařízeních dočkat. Čeho bychom se však dočkat měli, to jsou spousty licencovaných vozidel, která půjdou přizpůsobit přesně vašemu jízdnímu stylu. I díky tomu by tak měl být herní zážitek opravdu parádní.

Project CARS prodal od svého vypuštění v roce 2015 již dva miliony kopií, což je na hru tohoto typu opravdu velmi solidní číslo. Za velmi povedenou označil hru například i slavný závodník Alex Lloyd, který na ní oceňil hlavně její realističnost. 

Uvidíme, jak se tedy vývojáři se hrou popasují a zda se jim podaří její kvality nastavit alespoň na takovou úroveň, kterou oplývá i konzolová a PC verze. Dalších detailů se však dočkáme pravděpodobně již v následujících týdnech či měsících.

project-cars-fb

Dnes nejčtenější

.