Zavřít reklamu

Apple na svém YouTube kanálu zveřejnil novou reklamu, která představuje další zajímavou funkci iPhonu X. Jedná se konkrétně o režim Portrait Lighting neboli Portrétní nasvícení. Apple nazval reklamu jako Studio in your pocket, což v překladu znamená Studio ve tvé kapse, přičemž hlavní hrdinkou videa je žena, která vytáhne svůj iPhone X a najednou se kolem ní objeví celé studio.

Portrétní nasvícení je funkce dostupná jak pro zadní, tak i přední kameru iPhonu X, a tím pádem můžete přidat světelné efekty ve studiové kvalitě, ať už fotíte někoho jiného, nebo sebe.

Podle cupertinské společnosti Portrétní nasvícení používá sofistikované algoritmy, díky nimž je možné vytvářet jedinečné světelné efekty. Jablečný telefon nabízí hned čtyři profesionální světelné efekty, a to efekt Studiové světlo pro rozjasnění obličejových rysů, Obrysové světlo pro vytvoření dramatičtějšího směrového nasvícení, Jevištní reflektor pro vyvolání dojmu reflektoru na černém pozadí a Černobílý jevištní reflektor pro vytvoření jevištního světla v klasických černobílých barvách.

iPhone X podporuje Portrétní nasvícení jak u zadní, tak u přední kamery:

Portrétní nasvícení je dostupné také na iPhonu 8 Plus, ovšem pouze u zadní kamery, a tím se iPhone X liší, protože ten nabízí Portrétní nasvícení i při focení selfie. Apple v minulosti už několikrát zveřejnil reklamy, které představovaly Portrétní nasvícení na iPhonu X a iPhonu 8 Plus.

https://youtu.be/BJq4d1-lHq8

iphone x portretni nasviceni fb

Dnes nejčtenější

.