Zavřít reklamu

Většina lidí je po absolvování prvního rande velice opatrná. Nechávají si vše projít hlavou, vyčkávají, a čas na rozmyšlenou chtějí nechat i svému potenciálnímu protějšku, proto s dalším kontaktem spíše váhají. Žena z Phoenxiu v Arizoně se toho ale nebála a po první schůzce odeslala svému protějšku hned 65 tisíc textových zpráv.

Zkuste si představit, že jste právě absolvovali první schůzku se svým potenciálním partnerem, jste nadšeni a nemůžete se dočkat toho, až se znovu uvidíte. Je zcela normální, že se těšíte na to, až spolu budete zase mluvit – kde jsou ale hranice toho, co už je příliš? Dalo by se říci, že žena z Phoenixu v americké Arizoně tyto hranice hodně překročila. Její nadšení z první schůzky vedlo k tomu, že po ní svému protějšku zaslala hned 65 tisíc textových zpráv.

Všechny zprávy dotyčná stihla odeslat v průběhu sedmnácti měsíců, v průběhu jediného dne odeslala nebohému muži průměrně pět set textovek. Nešlo ale jen o romantické zprávy – v jedné z nich žena podle policie svůj protějšek varovala před tím, aby ji opouštěl, a hrozila mu zabitím. Zašla dokonce tak daleko, že dotyčnému slibovala, že bude „nosit části jeho těla“ a „koupat se v jeho krvi“. Neváhala si ani počkat na chvíli, kdy oběť opustila město, a využít tento moment k tomu, aby se vloupala do jeho domova, kde si dala koupel. Přivolaná policie zjistila, že na předním sedadle ženina vozu se nacházel velký řeznický nůž.

Žena byla nejprve obviněna z pronásledování, a poté, co se nedostavila k soudu, byl vydán příkaz k jejímu zatčení. To na sebe nenechalo dlouho čekat – pachatelka se totiž objevila v místě pracoviště oběti a vydávala se za jeho manželku. Pronásledování brala pachatelka opravdu vážně – kvůli svému vyvolenému se dokonce krátce po seznámení přestěhovala z Floridy do Arizony. Vysvětlení, které reportérům podala po svém zatčení, bylo jednoduché:“Řekla jsem mu, že jestli si mě v aplikaci zablokuje, přestěhuji se sem. Zablokoval si mě, tak jsem sem přišla.“.

Texting fb

Dnes nejčtenější

.