Zavřít reklamu

Jablečná společnost vydala před malou chvílí páté beta verze svých nových systémů. Zatím se však jedná pouze o beta verze vývojářské, ke kterým mají přístup jen a pouze registrovaní vývojáři. Pokud tedy ve vývojářském beta programu zaregistrovaní nejste, budete si muset ještě chvíli na uvolnění veřejné bety počkat. Dá se však očekávat, že k tomu dojde v řádu několika hodin.

Bezesporu nejzajímavějším systémem z této trojice je nový iOS 11.4, který by se měl pochlubit hned několika novinkami v čele s možností ukládat zprávy na iCloud. Díky tomu byste tak měli své zprávy skvěle zálohované a zároveň byste je mohli napříč všemi svými jablečnými zařízeními parádně spravovat (například by vám po smazání zprávy na jednom zařízení zmizela ze všech). Krom této novinky, kterou Apple testoval již v iOS 11.3. pak přidali vývojáři do tohoto softwaru i podporu AirPlay 2, o které se můžete dočíst například zde.

Jak už bývá zvykem, všechny systémy by též měly obsahovat krom novinek i celou řadu oprav chyb, které se Applu od jejich vydání ještě nepodařily pochytat. Jelikož se však již neúprosně blíží začátek června a tyto systémy jsou teprve v rané fázi testování, je možné, že se jedná o poslední či jedny z posledních verzí.

O všech novinkách, které Apple do nové verze svých systémů přidá, vás budeme samozřejmě co nejdetailněji informovat. S prozkoumáváním bet nám však samozřejmě můžete pomoci i vy a o své objevy se pak následně podělit dolů do komentářů.

ios 11.4

Dnes nejčtenější

.