Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Easy Spending – Budget Planner
Easy Spending představuje skvělý způsob, jak získat kontrolu nad svými výdaji a navýšit svůj zůstatek. Pomůže vám sledovat a od základu změnit vaše finanční návyky na denní bázi.

[appbox appstore id437238261 oldprice=“29Kč“]

Slick – Lock Screen by Customizing your Wallpapers
Odemykání vašeho iPhonu nikdy nebylo tak zábavné jako s aplikací Slick. Pokud vás nebaví nudná úvodní obrazovka, tak si ji můžete snadno vylepšit. Slick vám nabízí zábavnou možnost, jak přizpůsobit úvodní obrazovku vašeho iPhonu přesně podle vašich představ. Tento nástroj vám umožní vybrat z velkého množství různorodých designů, které můžete aplikavat na svůj telefon. Aplikace je kompatibilní s Parallax efektem.

[appbox appstore id797913268 oldprice=“59Kč“]

Quotes in Widget
Milujete motivační i jiné citáty a chtěli byste je mít každý den na očích? Aplikace Quotes in Widget vám každý den přinese dvojici pečlivě vybraných citátů, ke kterým získáte snadný a rychlý přístup prostřednictvím widgetu. Aplikace umožňuje přizpůsobení i prohlížení starších citátů.

[appbox appstore id1102028256 oldprice=“29Kč“]

Emoji Camera – unique filters
Aplikace Emoji Camera slibuje spoustu zábavy s emoji samolepkami a filtry. Stačí pořídit snímek nebo ho vybrat z galerie, vybrat si své oblíbené obrázky a přidat je na fotografii.

[appbox appstore id1125802891 oldprice=“29Kč“]

Sleep Watch by Bodymatter
Aplikace Sleep Watch by Bodymatter vám umožní snadný a pohodlný monitoring spánku prostřednictvím vašich Apple Watch. Stačí si před spaním nasadit hodinky a po probuzení dostanete přehled všech potřebných dat. Aplikaci lze používat i čistě na iOS zařízení.

[appbox appstore id1138066420 oldprice=“89Kč“]

Block Vs. Block
Kdo by nemiloval hry ve stylu legendárního Tetrisu? Aplikací tohoto typu není nikdy dost. Ne všechny jsou ale zábavné, kvalitní a dobře vypadající. Block vs. Block vás určitě bude bavit. V nabídce má šestnáct rozdílných tvarů a čtyři různé speciální položky, ovládání hry je jednoduché a uživatelské rozhraní příjemné na pohled.

[appbox appstore id500909640 oldprice=“149Kč“]

Color Twin
Color Twin je nekonečná, zábavná, nebezpečně návyková hra pro iOS. Koncept hry spočívá v přemisťování barevných koleček systémem drag and drop. Vypadá to jednoduše? Připravte se na to, že se obtížnost bude s každou úrovní stupňovat.

[appbox appstore id1120207199 oldprice=“59Kč“]

Menacing Maze
Přežít a utéct – to je to, oč ve hře Menacing Maze Escape Adventure běží. Hra nabízí jednoduchou, moderní, líbivou grafiku, akci, napětí a nekonečné hodiny zábavy. Jak daleko se zvládnete dostat?

[appbox appstore id1247284827 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 122

Dnes nejčtenější

.