Zavřít reklamu

Už jsme vás mnohokrát informovali o tom, že jablečná zařízení dokázala zachránit ne jeden život. Ovšem tentokrát je příběh trochu z jiného soudku. Cestující na letišti v Dallasu byli doslova dojatí, když viděli vojáka sedícího na zemi, jak je přilepený k telefonu a pozoruje narození své dcery přes FaceTime.

Brooks Lindsey letěl domů za svou ženou, která měla těsně před porodem. Ovšem kvůli zpožděnému letu se nedostal domů včas, ale naštěstí existují moderní technologie, které mu umožnily být i tak u porodu, i když na dálku.

Jeho manželka Haley měla vysoký krevní tlak a preeklampsii, a proto musela nastoupit okamžitě do nemocnice, aby nedošlo k dalším komplikacím. Preeklampsie je totiž stav, který může představovat poměrně vážné nebezpečí jak pro dítě, tak i matku. Žena vzápětí zavolala Červenému kříži a poslala přes něj manželovi nouzovou zprávu.

Vojáci nemají dovoleno odjet jen tak k porodu. Povolení dostanou pouze v okamžiku, pokud je jejich manželka ve vážném stavu, což manželka Brookse opravdu byla. Všechno však zkomplikovalo zpoždění letu, a tak se Brooks nedostal na porodní sál, aby podpořil svou manželku a viděl svou dceru ihned po narození. Stačilo ale vytáhnout iPhone a Brooks mohl vidět celý porod, i když byl ještě na letišti, a to díky funkci FaceTime.

Here’s the video of Brooks Lindsey watching Millie come into the world 💞

Zveřejnil(a) Haley Fritz Anne Lindsey dne Sobota 5. května 2018

Haley se rozhodla, že když Brooks nestihne přiletět k porodu, na sál půjde její nevlastní maminka a tchýně. „Moje maminka mi zavolala a řekla, že Haley začíná tlačit,“ řekl Brooks. „Nejprve nepovolili videozáznam, ale pak, když zjistili, co se děje, mohla spustit FaceTime a já jsem se mohl na celý porod dívat.“

„Upřímně řečeno, ještě že měl let zpoždění, protože jinak by byl v letadle a vůbec nic by neviděl,“ řekla jeho žena Haley.

vojak facetime fb

Dnes nejčtenější

.