Zavřít reklamu

Zdá sa, že hry na štýl Battle Royale ešte stále nepovedali svoje posledné slovo. S príchodom štvrtej sezóny do obľúbeného titulu Fortnite sme sa dočkali očakávaného herného obsahu. Čo ponúka update s označením 4.0?

Epic Games to s Fortnitom myslí naozaj vážne, o čom svedčia aj pravidelné nádielky nových možností v hre. Tvorcovské štúdio sa snaží sústrediť všetok svoj záujem práve na dodatkový obsah, čo sa vypláca naozaj kráľovsky. Hra hlási rekordné zisky naprieč všetkými platformami, k čomu samozrejme dopomáha aj mobilná verzia pre iOS. Prognózy uvádzajú, že rozprávková jazda by s príchodom novej sezóny mala nabrať na obrátkach ešte viac.

Po obsahovej stránke sa dočkáme nových máp, zbraní, skinov…jednoducho celého radu nových možností, ktoré využijete na bojovom poli. Update sa bude niesť v tak trochu superhrdinskom rúchu, čomu nasvedčuje aj vizuál nových postáv. Hlavnou zmenou po dopade asteroidu na Zem, ktorý môžte vidieť v traileri, je zmena celkovej tematiky a výskyt antigravitačných kameňov na hracej ploche.

S príchodom štvrtej sezóny dorazil aj nový Battle Pass, platený balík, ktorý hráčom otvára prístup k týždenným výzvam a množstvu kozmetických odmien. Balíček s bonusovým obsahom vás výjde na 9,50$, pričom bude obsahovať aj nové herné skiny. Každý hráč obdrží hneď po pripojení do novej sezóny bezplatnú verziu Battle Passu, ktorá obsahuje 10 odomykateľných úrovní. Ak sa počas hrania rozhodnete zakúpiť si tento bonusový balík, celý doterajší pokrok vám bude zarátaný a nebudete tak musieť začínať úplne od začiatku.

Sezóna by mala byť dostupná po niekoľko nasledujúcich mesiacov, čo dáva fanúšikom dostatok priestoru a času na zozbieranie čo najväčšieho množstva zberateľského obsahu. Počas sťahovania alebo samotného hrania sa môžete stretnúť s menšími komplikáciami, ktoré súvisia s preťažením serverov. No úpravy a vyladenie v podobe bug fixov môžeme očakávať počas najbližších dní. Uvidíme, či sa fenomenálnemu titulu podarí udržať na popredných miestach digitálnych obchodov aj počas nasledujúceho obdobia.

  • Ponorte sa do štvrtej sezóny titulu Fortnite, ktorý je dostupný zdarma v App Store.

[appbox appstore id1261357853]

Fortnite

Dnes nejčtenější

.