Zavřít reklamu

V dnešní recenzi se podíváme na velice zajímavý program MobiMover, který byl vytvořen pod křídly vývojářů z EaseUS. MobiMover je program pro Windows nebo macOS, pomocí kterého můžete jednoduše spravovat data z vašeho iOS zařízení, tzn. iPhonu nebo iPadu přímo ve vašem počítači s operačním systémem Windows nebo macOS. MobiMover je jeden z prvních programů, které jsou v tomto odvětví 100% zdarma. Samozřejmě si můžete zakoupit Pro verzi, ale nepřijdete o žádné zásadní funkce. S pomocí programu MobiMover můžete jednoduše zálohovat vaše iOS zařízení, poté tuto zálohu dále přesouvat na jiná zařízení. Taktéž vám MobiMover pomůže s přesunem fotek, kontaktů, hudby, knih a poznámek z/do iOS zařízení. Pojďme se tedy společně podívat na některé jeho funkce více podrobněji.

Záloha a přesun dat

Jak už jsem zmínil v úvodu, MobiMover se zabývá především zálohou a přesunem dat. S pomocí MobiMoveru můžete jednoduše přenést veškerá vaše data ze starého zařízení – např. iPhonu – do nového iPhonu. To samé samozřejmě platí i v případě iPadů. Taktéž stejně jednoduše můžete veškerá data z vašeho jablečného zařízení přenést do počítače nebo Macu, abyste si data pojistili proti případné ztrátě. A když nedopatřením nebo ztrátou data ze zařízení ztratíte, velice jednoduše je můžete z počítače přenést do nového zařízení. Velice jednoduše také můžete soubory, které si přenesete do vašeho počítače nebo Macu, upravovat a mazat.

Vše je velice jednoduché na používání – pomocí jediného kliknutí si můžete synchronizovat kontakty, zprávy, poznámky, kalendáře, knihy, záložky ze Safari, fotky, videa, zvuky a hudbu a další a další soubory a data. Prostě a jednoduše vše, co se nachází na vašem jablečném zařízení, se může rázem nacházet na vašem počítači nebo novém jablečném zařízení.

easeus_mobimover_win_macos1

Úprava přesunutých dat

Tuto možnost například v iTunes nenajdete – pomocí MobiMoveru můžete data a soubory nejen přesunout, ale taktéž upravovat. Pomocí jednoduchého postupu můžete data, které si z vašeho iOS zařízení přesunete na počítač nebo Mac, upravovat, vytvářet nebo mazat. Pokud například chcete k vašim přesunutým datům v určité kategorii přidat nějaký soubor, pomocí MobiMoveru to můžete učinit. Stejně jednoduché je si přesunutá data projít a smazat ta, která už nebudete potřebovat. To samozřejmě vede k tomu, že na vašem zařízení získáte drahocené místo v úložišti navíc.

MobiMover – zdarma, rychlý a jednoduchý

Přesně tyto tři slova jsou slova, kterými se MobiMover chlubí a zároveň nimi doopravdy i disponuje. Jak už jsem několikrát zmínil, pokud vysloveně nechcete, za program nemusíte zaplatit ani korunu a nepřijdete o jakékoliv zásadní funkce programu. MobiMover je samozřejmě neprogramován vývojáři z EaseUS tak, aby byl program co možná nejrychlejší a reagoval okamžitě. A posledním slovem je jednoduchost, což bývá u těchto programů nejdůležitější. Pomocí tří jednoduchých kroků můžete provést přesunutí dat kamkoliv chcete.

easeus_mobimover_win_macos2

Tři kroky stačí, když program fakčí

Pro příklad si ukážeme, jak velice jednoduše přesunout data z Windows PC/Macu na vaše jablečné iOS zařízení.

První krok

Připojíme zařízení a v programu zvolíme možnost Transfer to this Device.

Druhý krok

Zvolte si pomocí dvou příslušných možností, zda-li chcete data do jablečného zařízení importovat z celé složky nebo pouze soubor. Poté stačí ve vašem počítači jednoduše označit data, která chcete do iPhonu či iPadu přenést.

Třetí krok

Poté, co si vybereme veškeré soubory, které chceme do našeho zařízení převést, klikneme na Otevřít. Import dat do zařízení automaticky započne a o nic víc se nemusíte starat, protože o vše ostatní se postará MobiMover.

Verze zdarma vs Pro verze

MobiMover od EaseUS je doopravdy zdarma. Jak jsem zmínil už výše, můžete si samozřejmě koupit Pro verzi, ale jediné, co získáte navíc, je 24/7 podpora a doživotní aktualizace programu. Na tabulku porovnání obou verzí se můžete podívat níže.

easeus_mobimover_win_macos3

Závěr

Pokud hledáte program, který se jednoduše dovede postarat o přesunutí a zálohování dat z nebo do vašeho jablečného zařízení, je program MobiMover od společnosti EaseUS zcela jistě tím pravým ořechovým. Mezi největší přednosti programu patří to, že je naprosto zdarma a nemusíte platit ani korunu za jeho používání. Jediné, o co ve verzi zdarma přijdete, je 24/7 podpora. Program sám o sobě je příjemný a jednoduchý na používání a velice rychle si na jeho uživatelské prostředí zvyknete. Společnost EaseUS je známá po celém světě, tudíž si její vývojáři nemůžou dovolit, aby se v programu nacházely nějaké chyby nebo bugy. A také že si to nedovolili – program funguje 100% bez sebemenšího problému a zcela jistě byste si ho měli alespoň vyzkoušet. Myslím si, že se vám určitě bude líbit.

mobimover_fb

Dnes nejčtenější

.