Zavřít reklamu

Včera večer jsme vám na našem webu přinesli informaci o tom, jakým způsobem reguluje Apple svůj vzdušný prostor nad Apple Parkem. Duncanovi Sinfieldovi, který o tomto tématu mluvil, se však přeci jen pár záběrů ulovit podařilo. Pokud vás tedy zajímá, jak vypadá Apple Park právě nyní, mrkněte na video pod tímto odstavcem. 

Jak můžete sami na videu vidět, Apple Park již valná většina stavebních strojů a dělníků opustila. Vegetace v jeho okolí se začíná zelenat a tráva na nedávno upraveném terénu začíná pomalu prorůstat skrze hlínu. I cesty pro auta a chodce jsou v Apple Parku prakticky hotové a dolaďují se jen poslední metry. Jediné, co je potřeba dodělat, je upravit poslední malou část areálu, respektive její okolí a vysadit do něj zeleň. To by však nemělo zaměstnancům trvat příliš dlouho, jelikož si tento proces vyzkoušeli na mnoha stromech a keřích v celém areálu.

Celý kruhový kolos vypadá z výšky opravdu úchvatně. To samé se však dá samozřejmě říci i o Divadle Steva Jobse, ve kterém si můžeme všimnout na pár záběrech schodiště do jeho spodních pater. Dron se nezapomněl prolétnout ani nad návštěvnickým centrem, ve kterém si mohou návštěvníci posedět u dobré kávy, nakoupit si pár speciálních suvenýrů, prohlédnout si AR model Apple Parku díky propůjčeným iPadům Pro či pokochat se areálem z terasy v celé jeho kráse. Hned u návštěvnického centra se pak rozléhá bezbariérové parkoviště, díky kterému je celý areál přístupný prakticky všem lidem. 

Takto vypadá návštěvnické centrum:

Všimnout jsme si při přeletech mohli i mnoha venkovních posezení pro zaměstnance Applu, kteří v nich budou moci po práci či v pauzách odpočívat. Pokud pak budou chtít svou čas strávit aktivně, budou moci využít některé z venkovních sportovišť či vlastní posilovnu, kterou pro ně Apple přichystal. 

Jak tedy můžete sami vidět, Apple Park je skutečně snovým pracovním areálem, ve kterém by nejeden z nás rád pracoval. Snad se v něm tedy zaměstnancům Applu brzy zalíbí a brzy se stane domovem nových inovativních produktů.

apple park april

Dnes nejčtenější

.