Zavřít reklamu

Poměrně často vás na našem webu informujeme o tom, že se Applu v prodejích Apple Watch nebývale daří a se svými chytrými kukačkami válcuje veškerou konkurenci na všech frontách. Když si však zesumarizujeme, jakými všemi způsoby lze Apple Watch využívat, nejspíš se této skutečnosti ani nemůžeme divit. Jablečné hodinky jsou totiž skvělým pomocníkem prakticky do každé situace. Ať už patříte mezi milovníky sportu či turistiky, vytížené pracovníky s neustálou potřebou “být na příjmu” či zkrátka jen obdivovatele moderních technologií, hodinky vás svým všestranným využitím naprosto uhranou. 

Apple Watch můžete využívat k velké spoustě věcí. Vadí vám, že musíte při každé příchozí notifikaci vytahovat za kapsy telefon? S Apple Watch, které vám ukáží notifikace na svém displeji, žádný problém. Potřebujete zrovna k práci obě ruce, ale nutně musíte vyřídit hovor? Ani to není s Apple Watch problém, jelikož obsahují kvalitní reproduktor a mikrofon, díky kterému druhá strana “na drátě” nepozná, že s ní hovoříte “pouze” skrze malé zařízení na vašem zápěstí. Hodinky vám však skvěle poslouží i jako hudební přehrávač pro vaše Bluetooth sluchátka, navigace či fitness tracker a trenér v jedné “osobě”.  Hodinky jsou samozřejmě vodotěsné, opatřeny GPS či Wi-Fi modulem a jejich výdrž na baterii se blíží při běžném používání třem dnům. No nezní to lákavě?

Apple Watch Series 3

 

Pokud jste tedy nad chytrými hodinkami od Applu, které si můžete zakoupit ve variantách s 38mm a 42mm displejem, v minulosti uvažovali, nyní je vhodná chvíle k jejich nákupu. Ve spolupráci s největším tuzemským eshopem Alza.cz jsme si pro vás totiž připravili skvělou akci. Máme pro vás promo kód, díky kterému patnáct z vás na Alze ušetří při nákupu Apple Watch Series 3 hezkých 1000 korun. Díky tomu, že jsou nyní Apple Watch Series 3 ještě v drobné slevě, seženete je ve velikosti 38 mm po použití kódu za 8456 korun, ve větších 42mm pak za 9326 korun. Podle portálu Heureka.cz jsou tyto hodinky za zvýhodněnou cenu Alzy nejlevnější na českém trhu.

Do objednávky stačí zadat promo kód LSAAPPLEWATCH a 1000 korun z vašeho nákupu bude odečteno. Ale pozor, jak jsem již avizoval v titulku, nabídka je omezena na pouhých 15 kusů hodinek, s nákupem tedy rozhodně neotálejte. Akce platí od této chvíle až do 20.4.2018 (přesněji do 23:59). Veškeré další informace a kompletní podmínky celé akce si pak prostudujte na tomto odkazu, který pro vás Alza přichystala, aby byl váš nákup absolutně bezproblémový. 

apple-watch-series-3-verge FB

Dnes nejčtenější

.