Zavřít reklamu

Od oznámenia puzzle adventúry Jenny LeClue – Detectivu prešlo už ničo cez tri roky. Štúdio Mografi, ktoré má hru pod palcom teasuje zabudnutý herný počin v novom traileri.

Tvorcovia hry priniesli v roku 2015 ukážku gameplayu v podobe hrateľného teaseru, ktorý je stále dostupný pre iOS. V ňom si hráči môžu osvojiť štýl hry a vniesť sa do príbehu, ktorý detektívka Jenny odhaľuje. 2D grafické spracovanie v spojení s interaktívnymi hádankami pôsobí naozaj príjemne. Malé herné demo vnesie hráčov do 13-tej epizódy, ktorá však neodhaľuje žiadny nosný základ príbehu, preto si potenciálni záujemcovia nepokazia obsah hry zbytočným spoilerom.

Ambiciózna detektívka však zapadla prachom a od vydania skúšobného teaseru sa o nej nehovorilo. Až doteraz. Pred pár dňami štúdio Mografi vydalo trailer, v ktorom ukazuje titul v nových obrázkoch, z čoho vyplýva, že hry sa dočkáme už čoskoro.

Aj napriek tomu, že tvorcovia hry neudali špecifický dátum vydania, je možné konštatovať, že hra by mohla prísť v období Halloweenu. Vyrezávaná tekvica je podľa hernej komunity viac než očividným symbolom, ktorý teasuje príchod hry práve na koniec jesene.

Hra Jenny LeClue – Detectivu výjde pre platformy PS4, Mac, PC (Steam) a iOS. Ak sa tešíte na túto sympatickú logickú  adventúru, skráťte si čakanie spomínaným hrateľným teaserom. Epizóda s názvom Breaking and Entering je dostupná zdarma pre zariadenia s iOS, na Steame po odsúhlasení o zasielaní newsletteru.

[appbox appstore id977381526 ]

Jenny Leclue

Dnes nejčtenější

.