Zavřít reklamu

Zklamalo vás, že jsme se na nedávné konferenci Applu v Chicagu dočkali “jen” představení nového iPadu, přestože mnoho analytiků předpovídalo i příchod nových barevných variant iPhonů 8, 8 Plus a X? Nezoufejte. Podle velmi čerstvých informací je totiž představení dalších novinek daleko blíž, než si myslíte.

iPhone X v barevné variantě Blush Gold od Benjamina Geskina:

 

Podle interní zprávy operátora Virgin Mobile, která se podařila získat kolegům ze serveru MacRumors, totiž Apple počítá se zítřejším uvolněním nových barevných variant iPhonu 8 a 8 Plus. Ty by měl opět přebarvit do odstínu (PRODUCT) RED, tedy do červené, jako tomu bylo vloni u iPhonů 7. Koupí těchto variant telefonů pak přispějete určitou část na boj proti AIDS. Bohužel by se však mělo toto přebarvení týkat pouze “osmiček”, o iPhonu X se totiž ve zprávě nemluví. Na druhou stranu jsme od několika zdrojů slyšeli, že pro něj chystá Apple odstín “Blush Gold”, tedy jakousi načervenalou zlatou, kterou by mohl teoreticky též zítra představit. Krom nových iPhonů se pak dá očekávat i spuštění předobjednávek na bezdrátovou nabíjecí podložku AirPower. Tu sice Apple představil již vloni, do prodeje ji však doposud neposlal.

Podívejte se, jak by vypadal (PRODUCT)RED iPhone X od Martina Hájka:

Je poměrně zajímavé, že k přebarvení loňských iPhonů přistupuje Apple až ve druhém dubnovém týdnu, zatímco v minulém roce své iPhony přebarvil již ve třetím týdnu měsíce března. Těžko však říci, zda za tímto krokem stojí pouhé zdržení výroby či se tak Apple rozhodl z ekonomického hlediska. 

Těžko v tuto chvíli říci, zda je tato zpráva pravdivá či nikoliv. Pokud však dnes večer nad objednáním některého z loňských iPhonů uvažujete a barevné varianty se vám úplně nezamlouvají, bylo by nejspíše dobré minimálně do zítřejšího večera počkat. Reálná šance, že se představení těchto novinek dočkáme, totiž skutečně existuje. Na druhou stranu jsme však v minulosti zažili již spoustu podobně “věrohodných” tvrzení, která nakonec ztroskotala na nepravdivosti. Tak či tak vás budeme o veškerých novinkách, které zítřek přinese, informovat na našem webu. Nezapomeňte nás tedy bedlivě sledovat. 

iPhone 7 red 3

Dnes nejčtenější

.