Zavřít reklamu

V minulých měsících se poměrně často objevovaly různé zprávy o chystaných pořadech Applu, se kterými by se chtěl prosadit ve filmovém průmyslu. Ačkoliv o této snaze zatím příliš mnoho věcí nevíme a netušíme dokonce ani to, jakým způsobem je bude svým divákům zpřístupňovat, díky čerstvé zprávě deníku New York Times (NYT) však víme alespoň to, v jakém termínu bychom se mohli zhruba prvních pořadů dočkat.

Podle zdrojů NYT bychom se měli dočkat originálních jablečných pořadů již v létě příštího roku, první vlaštovky by pak měl Apple ukázat zhruba v březnu 2019. Jaké pořady však z celkem 12 počinů, o kterých víme, uvolní první, zatím bohužel netušíme.

Předběžná doba představení prvních pořadů však není to jediné, co NYT prozradil. Dozvěděli jsme se například i to, že rozpočet na své pořady Apple s největší pravděpodobností překročí. Ten sice dosahoval výše 1 miliardy dolarů, kvůli nákupu některých zajímavých pořadů od konkurence či různých bojů o získání pořadů s konkurenčními společnostmi nakonec tato částka rapidně vyrostla. Její přesnou výši však bohužel nevíme.

Sex a násilí nečekejte

A na co že se vlastně můžeme v pořadech Applu těšit a s čím se naopak rozloučit? Podle všeho hlavně s vulgární mluvou, sexuálním podtextem či násilím. Tyto věci totiž podle NYT Apple ve svých pořadech v žádném případě nechce a své producenty o tom důrazně informoval. Ostatně, ani v Carpool Karaoke či Planet of the Apps nic z toho nenajdete.

Snad se tedy Applu jeho pořady skutečně podaří a sklidí daleko větší úspěch než již zmíněné Carpool Karaoke či Planet of the Apps. Vzhledem k tomu, jaké úsilí však do celého projektu dává, se dá úspěch víceméně očekávat. Tím spíš, když pro své pořady získal tak zvučná jména jako Stevene Spielberga či Jennifer Aniston.

apple-tv-4k-movies1

Dnes nejčtenější

.