Zavřít reklamu

Japonský server Mac Otacara zveřejnil na svém YouTube kanálu video, které- začalo kolovat na čínské sociální síti Weibo. Údajně se jedná o druhou generaci iPhonu SE s designem iPhonu X. Dokonce se zdá, že zařízení běží na jablečném systému iOS. Stále se spekuluje nad tím, zda vůbec iPhone SE 2 v letošním roce přijde, přičemž spousta analytiků v čele s Ming-Chi Kuem je přesvědčena, že spíš ne.

Video níže ukazuje, jak by vypadal iPhone SE 2 po vzoru iPhonu X. Stejně jako iPhone X má druhá generace iPhonu SE bezrámečkový displej s horním výřezem. Už na něm nenajdete ani žádný Home Button, a tak se stejně jako iPhone X ovládá gesty.

V zadní části se nachází vertikálně orientovaná duální kamera, což příliš k iPhonu SE 2 nesedí, neboť se má jednat o cenově dostupný model. S duální kamerou by však cena rapidně vzrostla. Dokonce není ani vyloučeno, že se jedná o čínský vynález běžící na Androidu.

I kdyby Apple plánoval v letošním roce iPhone SE 2, nejspíše by nepřistoupil k tak razantním změnám. Spekuluje se však o tom, že v letošním roce cupertinská společnost přinese tři modely iPhonů, a to druhou generaci iPhonu X, větší iPhone X Plus a cenově dostupnější iPhone s LCD obrazovkou.

iphone se 2 fb

Zdroj: 9TO5Mac

Dnes nejčtenější

.