Zavřít reklamu

Zdá se, že je Apple v poslední době co se týče změn ve svých systémech poměrně nerozhodný. Poté, co před nějakým časem do jedné z beta verzí přidal podporu AirPlay 2, aby jí mohl v následující betě iOS 11.3 odebrat, totiž čekal podobný osud i aplikaci iBooks.

Aplikace iBooks se dočkala v první beta verzi systému iOS 11.3 přejmenování na Books, čili Knihy. Díky tomuto přejmenování tak nabylo spoustu lidí přesvědčení, že je jablečná společnost připravena svou aplikaci, která se svým designem lehce zastavila v čase, přepracovat a sjednotit jí tak se zbytkem iOS 11. Jak se však zdá, ničeho podobného se zřejmě při příchodu ostré verze iOS 11.3 nedočkáme. Apple totiž ve včerejší betě opět svou aplikaci přejmenoval, respektive navrátil jí původní název iBooks.

Budeme si muset počkat? 

Tento krok tak naznačuje, že ještě není Apple na vypuštění nové předělané verze této aplikace připraven a ačkoliv to možná zprvu plánoval jakožto součást novinkami napěchovaného iOS 11.3, ponechá si tuto novinku na později. Vzhledem k tomu, že iOS 11.3 vyjde odhadem ve druhé polovině března, ne-li na začátku dubna, je celkem možné, že se přepracovaných iBooks vůbec v systému iOS 11 nedočkáme a Apple si tuto novinku nechá až pro svůj iOS 12. Jeho představení se dá totiž očekávat zhruba na začátku června, od kterého nás již tolik času také nedělí.

books

Dnes nejčtenější

.