Zavřít reklamu

Pokud si již od zářijové keynote brousíte zuby na nákup bezdrátové nabíječky AirPower, máme pro vás dobrou zprávu. Poté, co jsme vás před pár dny informovali o blížícím se zahájení prodejů, totiž přišel včera s touto informací i další velmi věrohodný zdroj.

Portál Macotakara, který se řadí ve světě mezi jeden z nejspolehlivějších zdrojů jablečných tajemství, zveřejnil na svých stránkách zprávu, ve které potvrzuje, že je zahájení prodeje AirPower naplánováno na březen tohoto roku. Přesné datum však bohužel zdroj nesdělil. Namísto toho ale potvrdil to, že bude k dispozici jak v jablečných obchodech, tak i u ostatních prodejců.

Jaká bude cena?

V tuto chvíli neznáme bohužel ani finální cenu produktu. Již v minulém roce se sice objevila poměrně zajímavá zpráva pocházející z polského maloobchodního řetězce, který ocenil AirPower na 199 dolarů (v přepočtu tedy zhruba 4200 korun), těžko však říci, zda je tato informace pravdivá či nikoliv.

Krom bezdrátové nabíječky by pak mohl Apple začít prodávat i bezdrátové nabíjecí pouzdro pro sluchátka AirPods. To totiž na keynote též ukázal, ani u něj jsme se však mnoho detailů o dostupnosti nedozvěděli. V posledních týdnech však slýcháme stále častěji to, že u něj Apple zvolí jinou prodejní strategii a prodávat jej bude jen on sám, nikoliv žádný další prodejce.

Nové bezdrátové pouzdro pro AirPods:

Snad se tedy těchto produktů příští měsíc již konečně dočkáme. Doba, která od jejich představení uplynula, už je totiž opravdu dlouhá a mnohým zákazníkům začíná pomalu docházet trpělivost. Tím spíš, když z úst Applu žádné nové informace již dlouho neslyšeli.

 

airpower fb

Dnes nejčtenější

.