Zavřít reklamu

Pokud jste milovníky Applu a zejména pak vášnivými obdivovateli jeho otce, Steva Jobse, máme pro vás poměrně zajímavou informaci. Tento týden se totiž začne v USA dražit šek s jeho originálním podpisem.

Jen těžko by samotného Steva při podpisu tohoto šeku na dva tisíce dolarů v roce 1988 napadlo, že se o něj budou přetahovat zájemci na dražbě a jeho cena bude začínat na dvaceti tisících dolarech, tedy zhruba 420 000 Kč. Navíc se dá předpokládat, že cena ještě o pár tisíc či dokonce desítek tisíc povyskočí.

Šek se zajímavou minulostí

Šek vypsal Steve Jobs své bývalé přítelkyni Tině Redse, se kterou udržoval i po rozchodu po čtyřletém vztahu kamarádský vztah. Tina s ním prý například cestovala po Evropě, když byl Jobs vyhozen z Applu. Některá média dokonce tvrdí, že ji Steve pořádal o ruku, což však Tina odmítla. I kvůli tomu se pak vztah nakonec rozsypal.

Pokud by vás tedy možnost získat šek s podpisem Steva Jobse zaujala, mrkněte se na tyto stránky. Aukce totiž bude probíhat i přes internet, takže si s trochou štěstí tento raritní kousek můžete pořídit. Jak už jsem však psal výše, s cenou dvacet tisíc dolarů však rozhodně nepočítejte. Sběratelé jsou totiž za podobné skvosty ochotni nabídnout daleko více.

unnamed-3-780x374

Dnes nejčtenější

.