Zavřít reklamu

Během včerejšího odpoledne jsme spustili naši novou soutěž, ve které můžete soutěžit o hodinky Apple Watch. Stala se nedílnou součástí LsA a podle počtu fotografií vidíme, že zaujala i naše čtenáře. Mezi množstvím fotografií jsou skutečně umělecká díla a je radost se do soutěžní galerie dívat. Vážíme si, jak krásné fotografie jste začali do galerie nahrávat a proto jsme se rozhodli, že nechceme, aby vyhrál pouze ten, který získá největší počet hlasů, ale také ten kterého vybere redakce. Nově tedy soutěžíme každý měsíc o dvě ceny a v tomto měsíci je to samozřejmě o Apple Watch pro vítěze dle hlasování a o Apple AirPods pro autora vítězné fotografie, kterého vybere redakce!

První zůstává přesně dle včera zveřejněných pravidel a vítězem Apple Watch Series 3 se tento měsíc stane soutěžící s co největším počtem hlasů. Druhým vítězem se stane autor fotografie, kterou vybere redakce LsA. Redakce bude vybírat nejlepší fotografii a ocení především kvalitu a nápad. U této fotografie nezáleží na počtu hodnocení a může se jí stát fotografie nahraná například 30. 1. 2018, jenž bude mít pouze jediný lajk. Záleží jen a jen na tom, jak se nám bude fotografie líbit. Vítěz volby redakce pak získá zbrusu nová sluchátka Apple AirPods.

V návaznosti na tuto novinku jsme aktualizovali i podmínky soutěže. Nově smí jeden soutěžící nahrát pouze jednu jedinou fotografii, se kterou se soutěže zúčastní. Všem přejeme mnoho štěstí a věříme, že jste tak motivováni se do soutěže zapojit i v případě, kdy pro vás nebudou hlasovat davy lidí, které oslovíte na sociálních sítích.

unknown-37

Dnes nejčtenější

.