Zavřít reklamu

Apple na svém YouTube kanálu zveřejnil tři krátké reklamní spoty zaměřující se na vybrané funkce iPhonu X, a to konkrétně na režim Portrétní nasvícení a Face ID. První video s názvem “Opens with a Glance” tvrdí, že na iPhonu X budete používat kouzelné heslo, které nikdy nezapomenete. Vaši tvář.

https://youtu.be/ELsGTycENqY

Druhé video nazvané “Adapts to Your Face” existuje už déle, nicméně doposud bylo dostupné pouze na kanadském YouTube kanálu jablečné společnosti. Vyzdvihuje do popředí techniky strojového učení, díky němuž dokáže Face ID rozpoznat uživatele i v klobouku, brýlích a podobně.

https://youtu.be/TahA4J952ww

Třetí video “Introducing Portrait Lighting” ukazuje funkci portrétního nasvícení, kterou se pyšní pouze ikonický iPhone X a levnější kolega iPhone 8 Plus. Portrétní nasvícení je navrženo tak, abyste mohli použít jeden ze čtyř profesionálních světelných efektů, které rozjasní obličejové rysy, vytvoří dramatičtější směrové nasvícení či vyvolá dojem reflektorů na černém pozadí a podobně.

https://youtu.be/vC7BAK_1NO8

Apple už koncem listopadu zveřejnil nějaké reklamy na iPhone X, v rámci nichž představoval Face ID a Animoji. Výše uvedené reklamy má v plánu společnost použít v televizi, na webu a na sociálních sítích, jako je Instagram.

iPhone x fb

Dnes nejčtenější

.