Zavřít reklamu

Apple před malou chvílí, v návaznosti na sobotní vydání iOS 11.2, vyslal do světa nový tvOS 11.2. Aktualizace je určena pro Apple TV 4. generace (2015) a novou Apple TV 4K. Nicméně vzhledem k faktu, že nová verze přináší především novinky využitelné ve Spojených státech, je tvOS 11.2 pro české uživatele jen málo významný.

Stažení a následnou aktualizaci softwaru provedete již tradičně na své Apple TV v Nastavení –> Systém –> Aktualizace softwaru. Pokud jste však už dříve nastavili, aby se aktualizace instalovaly automaticky, potom se o nic nemusíte starat a tvOS 11.2 se vám stáhnete sám.

Apple TV 4K se s tvOS 11.2 dočkala nového nastavení, které umožňuje měnit dynamický rozsah a snímkovou frekvenci na základě přehrávaného obsahu. Novou volbu najdete v Nastavení, konkrétně v sekci Audio a Video a zde pod záložkou Match Content.

Další novinkou aktualizace je podpora sportovních funkcí, kdy si uživatelé v USA mohou na Apple TV zobrazit skóre a hrací čas z více zápasů na jedné jediné obrazovce. Data jsou získávána ze stanice ESPN. Stejně tak může nově Apple TV zasílat upozornění na nadcházející zápasy, aby uživatelům nic neuniklo. Nově přibyla i karta Sport, která je následně rozdělaná ještě na jednotlivé kategorie.

 

tvOS 11 FB

 

Dnes nejčtenější

.