Zavřít reklamu

iPhone X přináší celé řadě iPhonů úplně novou identitu. Máme v něm nový hardware, software a v neposlední řadě i nové vyzvánění Reflection, o kterém jsme vám dali vědět minulý týden. Nový iPhone X obsahuje téměř po desíti letech nový vyzváněcí tón, který se jmenuje Reflection. Pokud se vám toto nové vyzvánění, které si můžete přehrát níže, zalíbilo, v dnešním návodu si ukážeme, jak do starších iPhonů toto (a každé jiné) vyzvánění nahrát.

Krok č. 1 – Stáhněte si vyzvánění

Z tohoto odkazu si stáhněte vyzvánění Reflection nového iPhonu X.

Krok č. 2 – Synchronizace vyzvánění s iTunes

Ujistěte se, že pro tento krok máte nejnovější verzi iTunes (12.7.1). Pokud používáte starší verzi, kroky se můžou lehce lišit.

Připojte telefon k počítači. Po připojení se v horní části programu objeví ikonka iPhonu, klikněte na ni. Objeví se vám základní informace o vašem zařízení. V levém menu najděte a poté klikněte na položku Zvuky. Vyzvánění Reflection, které jste si stáhli v prvním kroku, zde jednoduše např. z plochy vašeho počítače přetáhněte. Poté v dolní části programu, kde se zobrazují informace o úložišti vašeho iPhonu, klikněte na tlačítko Synchronizovat.

Krok č. 3 – Nastavení vyzvánění v iPhonu

Ve vašem iPhonu otevřete Nastavení -> Zvuk -> Vyzvánění. Jako první možnost by v tomto menu měla být možnost Reflection, což je název nového vyzvánění. Kliknutím na toto vyzvánění jej potvrdíte.

V případě, že nemáte k dispozici počítač nebo Mac, doporučuji se podívat na tento návod, který vám ukáže, jak si přímo v iPhonu požadované vyzvánění stáhnout a nastavit skrze GarageBand.

vyzvaneni u kontaktu iPhone FB

Dnes nejčtenější

.