Zavřít reklamu

Dnes ráno jsme si ukázali fotografie a videa zachycující rovnou celou várku balení iPhonu X. Telefony jsou totiž momentálně na cestě ke svým zákazníkům, kterým mají dorazit už v pátek. V případě videí se ale jednalo jen o krátké pohledy na vybalování telefonu z krabičky. Nyní tu však konečně máme první plnohodnotný unboxing, kde se telefon i balení ukazují v celé své kráse.

Celý unboxing je ve španělštině, což ovšem není překážkou, důležitý je v tomto případě obraz. Nimcéně, samotný obsah balení i aplikace v telefonu naznačují, že se jedná o model, který bude vystavený v Apple Storu nebo u nějakého Apple Premium Resellera. V krabičce totiž chybí sluchátka, která Apple záměrně nepřibaluje právě k demo kusům. Důkazem je i upravený iOS, který automaticky spouští demo aplikaci a na domovské obrazovce je vidět Face ID aplikace, prostřednictvím které si pak mohou zákazníci vyzkoušet snímání obličeje.

Balení je v podstatě shodné se všemi ostatními iPhony, včetně nových osmiček. Kromě Lightning sluchátek, klasického adaptéru a kabelu se uvnitř neskrývá nic nového. Jen brožurka popisující hlavní přednosti telefonu se změnila, protože nově samozřejmě vyzdvihuje Face ID a shrnuje, jak telefon používat bez domovského tlačítka, tedy jen za pomocí gest.

Na unboxing iPhone X se můžete podívat na videu níže:

https://youtu.be/ZBAygHcM6Uk

Unboxing ale není to jediné, co se dnes na YouTube objevilo. Kanál Booredatwork.com zveřejnil první hands-on video, kde se iPhone X ukazuje v celé své kráse a hlavně konečně vidíme, jak přesně funguje Face ID. Autor videa shrnul své dojmy z telefonu do 8 minut, kdy ukázal i jeho největší přednosti a podělil se o zkušenosti s novým ovládáním i odemykáním pomocí obličeje.

Stejný kanál pak zveřejnil i video, které vás provede nastavením Face ID:

Podobné dojmy s některými záběry od Booredatwork.com zveřejnil i kanál Soldier Knows Best:

iPhone X hands-on FB

Dnes nejčtenější

.