Zavřít reklamu

Ačkoli se první kousky iPhonu X dostanou do rukou svých majitelů až v pátek, někteří privilegovaní se dostali k telefonům už nyní. Apple totiž o víkendu začal odesílat první várky, které jsou momentálně na cestě, a tak se na scéně objevily nové fotografie a videa, která nám zachycují nejenom celou kupu krabiček, ale také vůbec první unboxing.

O únik se opět nepostaral nikdo jiný, než mladý Benjamin Geskin, který nás celý rok zásoboval všemožnými, ale hodně přesnými informacemi o nadcházejícím výročním modelu. Geskin už několikrát dokázal, že jeho zdroje jsou doopravdy spolehlivé a nyní své dobré konexe opět jenom potvrdil. Na svém InstagramuTwitteru totiž zveřejnil několik fotografí a videí, které vůbec poprvé zachycují vybalení iPhonu X z originální krabičky.

Nicméně, zveřejněné fotografie a videa nám neprozrazují v podstatě nic nového. Telefon vypadá přesně tak, jako když jej Apple představil a novináři nám jej poté ukázali o něco detailněji na videích. Ačkoli unboxing žádný z nich udělat nemohl a tudíž jej nyní vidíme poprvé, tak balení neskrývá kromě samotného telefonu vůbec nic nového. I tak se ale samozřejmě na kvalitní unboxingy, na kterých uvidíme všechny detaily, těšíme. Do pátku ale zbývají ještě čtyři dny, a tak si prozatím musíme vystačit s tím, co internet nabízí.

https://www.instagram.com/p/Bay4b4dnSOa/

https://www.instagram.com/p/BaznSC9H-xo/

https://www.instagram.com/p/Bazq_MSHEWZ/

screen-shot-2017-10-28-at-9-49-22-pm-4

Dnes nejčtenější

.