Zavřít reklamu

Vypadá to, že se celý tento týden ponese ve znamení rozbalování a předvádění funkcí nového iPhonu X. Jableční fanoušci už jsou na něj totiž opravdu neskutečně natěšeni a Apple jejich emoce ještě umocňuje skrze některé youtubery či novináře, kterým své iPhony rozdal, aby je světu těsně před tím, než se dostanou do rukou prvním zákazníkům, ukázali. A že je opravdu na co se dívat.

Dnes odpoledne už jste si na našem webu pár videí iPhonů X užili. Na YouTube se však objevují další a další videa, která si Apple propůjčením své nové vlajkové lodi “objednal”. Na těch si můžeme postupně prohlédnout prakticky vše, co by nás mohlo na novém jablečném telefonu zajímat či zaskočit.

Zajímá vás, jak na nové “desítce” vypadá zpomalené video, jak je řešeno přibližování přehrávaného video skrze kontroverzní výřez či jak funguje odemykání skrze Face ID běžným uživatelům? Pak se podívejte na video kanálu Highsnobiety. Aktéři vám v pětiminutovém videu předvedou prakticky vše, co by vás mohlo v tomto ohledu zajímat.

Pokud si však potrpíte spíše na usměvavé blondýnky s výraznýma očima, doporučuji videopohled z kanálu FASHION Magazine. Youtuberka Sam Beckerman vám v něm ukáže svých deset nejoblíbenějších či nejlepších funkcí iPhonu X. Na zoubek se tak podíváte například anomoji, focení selfie v portrétovém režimu či odemykání skrze Face ID. Nechybí však ani vyzdvihnutí Apple Pay, bezdrátového nabíjení či skvělých ARkit her.

Možná by vás však zajímala spíše ovladatelnost telefonu pomocí zcela nového systému gest. V takovém případě se podívejte na video z kanálu Popular Science, které se minimálně v první části ovladatelností iPhonu X zabývá.

Ani v pořadí čtvrté video vás rozhodně nezklame. Sympatický mladík na něm též v první části předvádí nové ovládání iPhonu X, následně se však zaměří na rychlost odemykání skrze Face ID a detailní pohled na telefon jako takový. A ten se rozhodně rychle neokouká.

V pátém videu si můžete prohlédnout unboxing stříbrné verze iPhonu X a jeho následní porovnání s modely 8 Plus a 7 Plus. Na všech aktérech videa je vidět nadšení a úžas z nového přírůstku, který vidí při natáčení videa poprvé. V některých částech se proto může zdát, že s telefonem a zvláště jeho ovládáním lehce zápasí. Na radosti to však nikomu neubírá.

Tak co, pokochali jste se dostatečně? Věřím, že ano. Snad jsme vám těmito videi alespoň částečně zpříjemnili dobu, kterou ještě musíte do dodání iPhonu X překousnout. Alespoň se můžete začít těšit o to více. Nová vlajková loď za to totiž opravdu stojí.

maxresdefault

Dnes nejčtenější

.