Zavřít reklamu

V posledních dnech se iPhone X ukazuje čím dál častěji na veřejnosti, a to v rukou různých testerů. Například včera se nám podařilo získat fotografii výročního modelu, která byla pořízená v Praze na ulici Husinecká. Později během dne jsme vám také ukázali balení iPhonu X, které má Apple tak trochu schované přímo na svých stránkách. Nyní se krabička telefonu ukázala i veřejně, čímž se potvrzuje, že její rendery na stránkách Applu odpovídaly realitě.

Na hlavní straně krabičky je totiž skutečně vyobrazena přední část telefonu, konkrétně tedy zapnutý displej, aby byly vyzdviženy jeho minimální rámečky včetně výřezu. Právě zmiňovaný výřez je pro Apple více než důležitý a stane se tak pravděpodobně jakýmsi prvkem, na základě kterého každý okamžitě pozná, že jde o iPhone. U předchozích modelů byl vždy ikonickým prvkem kruhový Home Button, kterým ale, jak všichni moc dobře víme, už iPhone X nedisponuje.

Stále však zůstává otázkou, zda i krabička vesmírně šedého modelu bude bílá nebo jestli naopak její odstín půjde ruku v ruce s barevným provedením telefonu, jako u iPhonů 8. Otázka ale zůstane nezodpovězena nejhůře do 3. listopadu, kdy odstartují prodeje a telefon se tak dostane do rukou prvním majitelům.

iPhone X packaking leak
iphone-x-packaging

zdroj: reddit

Dnes nejčtenější

.