Zavřít reklamu

Ačkoli se iPhone X ještě nezačal prodávat a na první zájemce o novinku z dílny Applu se usměje štěstí až začátkem listopadu, už v současné době známe o telefonu spoustu informací. Víme například, jak přesně jej ovládat i bez ikonického domovského tlačítka nebo třeba to, jak funguje Face ID. Ačkoli na YouTube najdete od největších zahraničních YouTuberů a novinářů videa, která iPhone X ukazují ze všech stran, doposud nikdo neměl tu čest udělat unboxing, a tak stále nevíme, jak bude vypadat jeho krabička. Shodou náhod ale nyní jeden šikovný uživatel našel podobu balení iPhonu X, a to přímo na stránkách Applu.

Krabička je vyobrazena v sekci iPhone Upgrade Programu, kde se vyjímá po boku balení všech tří barevných variant iPhonu 8 Plus. Zajímavostí je, že právě oproti „osmičkovým“ iPhonům je na krabičce iPhonu X zachycena jeho přední část, tedy displej, zatímco u iPhonů 8 se na balení vyjímají skleněná záda, což je ale v podstatě také téměř jediná designová změna oproti loňským sedmičkám.

Že se Apple rozhodl na krabičku iPhonu X zachytit jeho displej není nijak překvapující. Právě displej s minimálními rámečky je ve spojitosti s novým vlajkovým smartphonem od Applu brán jako jeho hlavní designový prvek a dalo by se říct, že právě díky výřezu všichni poznají, že se jedná o iPhone X. I možná proto si Apple na výřezu nechává zálež a vývojářům klade na srdce, aby jej nijak softwarově neschovávali.

 

 

iPhone X packaging FB

zdroj: Reddit

Dnes nejčtenější

.