Zavřít reklamu

Apple v úterý na konferenci mezi řádky představil  bezdrátové nabíjecí pouzdro pro AirPods. Původně se předpokládalo, že cupertinská společnost odhalí druhou generaci bezdrátových sluchátek, ale nakonec tomu tak nebylo. Prozatím však není přesně stanovené datum, kdy Apple spustí prodej pouzdra, dokonce nebyla zmíněna ani jeho cena. Informace pocházející z Apple Switzerland ale naznačují, že by se nové pouzdro mělo objevit v prosinci, a to za $69.

Pokud chcete opravit či vyměnit pouzdro pro AirPods, zaplatíte 69 dolarů. Cena bezdrátového nabíjecího pouzdra by měla být stejná. Jedinou designovou změnou je, že indikátor nabíjení se přesouvá z vnitřní části pouzdra na přední část. Aniž byste museli pouzdro otevírat, zjistíte, zda už jsou AirPods nabité a připravené k použití.

Jakmile položíte pouzdro na nabíjecí podložku, která podporuje technologii Qi, nemusíte potom pouzdro vůbec otevírat, abyste zjistili stav nabití. Apple začne prodávat vlastní AirPower až v příštím roce, ale do té doby si můžete koupit nabíjecí podložky třetích stran.

Co se týká bezdrátového nabíjecího pouzdra pro AirPods, není jasné, zda ho bude Apple nabízet i ve verzi s AirPods za 159 dolarů anebo pouze samostatně za 69 dolarů.

iPhone X Apple Watch AirPods wireless charging FB

Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.