Zavřít reklamu

Po včerejším představení nových Apple Watch Series 3 jsme se vám pokusili přinést absolutně všechno, co  nich Apple na své keynote prozradil. Vypadá to však, že s sebou tyto jablečné kukačky přinesly i pár tajemství, které vyplouvají s odstupem času na povrch. Jedno takové jsme před malou chvílí objevili.

Podle údajů, které Apple o svých hodinkách na své weby umístil, to vypadá, že všechna vylepšení, která svým hodinkám vnuknul, přišly na úkor některých jablečných uživatelů. Americký web Applu totiž uvádí, že jsou obě nové Apple Watch 3 spárovatelné pouze s iPhony 6 a novějšími.

Apple mohl být k tomuto kroku donucen hned ze tří koků – kvůli přidání LTE, kvůli novému procesoru S3 nebo kvůli bezdrátovému čipu W2. Jelikož se však tento problém týká obou verzí, LTE můžeme pravděpodobně vyloučit. Nepravděpodobně se též jeví i verze s novým procesorem S3, i ten by totiž podobné problémy zapříčinit neměl. Na vině by tak mohl být nový bezdrátový čip W2, který se nějakým způsobem s iPhonem 5s neshoduje.

 Apple Watch Series 3 na oficiálních snímcích:

Když jsme však kvůli dalším informacím propátrávali i český web Applu, zamotali jsme se do toho ještě více. Pod nabídkou Apple Watch 3 tam totiž stojí, že s iPhonem 5s s novým iOS 11 bez problému spárovat jdou. Otázkou tedy je, zda se Apple opravdu přepsal a na jakém webu jsou informace správné. Uvidíme tedy, zda Apple v následujících dnech své weby sjednotí a prozradí nám, jak to s novými watchkami nakonec bude. Myslet si, že budou do Čech dodávat speciální sérii podporující iPhone 5s by totiž bylo mírně řečeno bláhové.

Apple Watch Series 3 FB

Dnes nejčtenější

.