Zavřít reklamu

Je to tady! To, na co jsme čekali prakticky celý rok, je konečně na dosah ruky. Řeč je samozřejmě o představení jablečných produktů v rámci tradiční podzimní konference. Před malou chvílí totiž spatřilo světlo světa i přesné datum. Apple sice ještě oficiální pozvánky nerozeslal, i přesto lze brát tuto informaci s téměř stoprocentní jistotou. Objevila se totiž na vysoce důvěryhodném webu CNBC s odvoláním na Dow Jones. Pozvánky tak budou už spíše formalita.

Do kalendářů si tedy zapišme datum 12. září. Přesně v tento den proběhne jablečná prezentace, na které se postupně představí všechny plánované produkty. Největším lákadlem by měl být podle všech předpokladů prémiový iPhone 8. Konference se však nebude točit jen kolem něj, světlo světa na ní spatří například i nové Apple Watch 3. generace, iPhony 7s a 7s Plus a pravděpodobně i nová 4K Apple TV.

Výjimečné je dokonce i místo konání

Zajímá vás, kde tento svátek všech milovníků Applu proběhne? Připravte se na další senzaci! Podle všech dostupných informací by měla tato událost proběhnout v Divadle Steva Jobse v samotném areálu Apple Parku, což je vzhledem k 10. výročí prvního iPhonu opravdu symbolický počin.

Rendery iPhonu 8 od Forbes:

 

Více informací, než ty výše uvedené, sice zatím nemáme, to nejdůležitější nám však s dostatečným předstihem říkají. Další novinky, které se dají v následujících hodinách očekávat, vám samozřejmě co nejrychleji přineseme.

iphone 8 fb

Zdroj: CNBC

Dnes nejčtenější

.