Zavřít reklamu

Nové iPhony nebudou tím jediným, čeho bychom se měli za měsíc dočkat. Apple by měl představit také třetí generaci Apple Watch, o které se poslední době vynořily také zajímavé informace. Podle zahraničních serverů se vývoj nových hodinek posunul do stejní fáze, v jaké se momentálně nachází nové telefony. Končí poslední vlna testování a pomalu se začíná s plnou výrobou. To tedy znamená, že veškeré prvky designu a funkcí byly finalizovány a teď již zbývá jen vyrobit dostatečný počet kusů, aby Apple uspokojil poptávku, která bude opět velmi vysoká.

Třetí generace Apple Watch se údajně vyrábí ve společnosti Quanta Computer, která pro Apple vyráběla všechny předchozí modely. Na rozdíl od iPhonů se však nová generace hodinek od těch starších příliš lišit nebude. Pokud byly informace z poslední doby pravdivé, tak se dočkáme jen malých změn, které budou vesměs pouze uvnitř. Z výrobního hlediska se tak žádná velká změna nekoná, na rozdíl od iPhonu 8, kde je problém s výrobou OLED panelů.

Největší změnou u nadcházející generace chytrých hodinek by měla být přítomnost LTE díky eSIM a zvýšená výdrž baterie, která by měla být umožněna díky nové technologii kompletace zobrazovacího panelu a jeho ochranných vrstev. Jak to dopadne doopravdy, uvidíme zhruba za měsíc.

watchos-3 apple watch fb

Zdroj: Cultofmac

Dnes nejčtenější

.