Zavřít reklamu

Apple se po druhé letos snaží prorazit na poli originálního videoobsahu. Nejdříve to zkoušel s mini sérií/reality show s názvem Planet of the Apps. Výsledek byl nevalný a obecně za tento projekt Apple sklidil spíše kritiku, než uznání. V Cupertinu se rozhodli, že si napraví reputaci díky dlouho očekávanému pořadu Carpool Karaoke. Jak se ovšem zdá, ani tentokrát to nebyla zrovna trefa do černého. Venku je zatím pouze jeden díl, ale recenze a první ohlasy jsou vesměs kritické. Zatím to vypadá, že si Apple na poli vlastního videoobsahu nevede příliš dobře….

Pořad s názvem Carpool Karaoke si odbyl premiéru tento týden a podívat se na něj mohou všichni, kdo mají zaplacené předplatné Apple Music. Kritika nový pořad rozhodně nešetří a po přečtení to vypadá, jako by se snad Applu nepodařilo vůbec nic. Většina kritiků se schoduje na tom, že je celý formát divně nastavený, celebrity se chovají zvláštně a místo toho, aby divák dospěl k nějakému osobnějšímu poznání s nimi, jde spíše o prvoplánovou zábavu a oslavování statutu „celebrity“ jako takové.

V prvním díle se objevil Will Smith a jeho vystupování bylo spíše hrané, byť mělo být naopak velmi přirozené. Celá show tak působí velmi kostrbatě a neupřímně. Mnoho kritiků se shoduje na tom, že celý projekt působí značně „neApplovsky“. Celebrity Apple využíval i dříve, vesměs k propagaci produktů. Vždy však bylo jejich nasazení vtipné, nenucené a působilo tak nějak akorát. V případě Carpool Karaoke to však rozhodně neplatí. Vše je přehrávané, umělé a na Applovské standardy prostě a jednoduše nekvalitně provedené. Od Applu všichni čekali více. Uvidíme, jak se bude série vyvíjet dále.

carpool karaoke fb

Zdroj: Cultofmac

Dnes nejčtenější

.