Zavřít reklamu

O tom, kdy spatří světlo světa další série Apple Watch, se spekuluje už dlouho. Podle nejnovějších zpráv se však zdá být o konečném termínu rozhodnuto. Zdroje z řad hlavního dodavatele hodinek totiž webu DigiTimes prozradily zajímavé informace tykající se mimo jiné právě kýženého představení hodinek.

Jablečnou společnost může těšit hlavně fakt, že se opět dokázala domluvit s jejím primárním dodavatelem. S tím spolupracuje nepřetržitě od samého vzniku a po skvělých výsledcích nemá sebemenší důvod měnit. Ostatně ani dodavatelská společnost Quanta si nemůže stěžovat. Její příjmy totiž Apple raketově pozvedl a i letos se čeká velmi příjemná druhá polovina letošního roku.

Z poslední věty už vám tak je nejspíš jasné, kdy Apple Watch 3 očekávat. Jako nejpravděpodobnější varianta představení se jeví podzimní konference. Ostatně, přesně na té Apple představil své nové hodinky i minulý rok, takže se bude tohoto modelu nejspíš držet i pro letošek.

Ač je však primární dodavatel hodinek více méně jasný, začal se stále častěji skloňovat název Compal Electronics. Společnost, která v posledních letech nezažívá úplně růžové časy, by chtěla vstupem do dodavatelského řetězce Apple Watch svoji ekonomiku opět zrestartovat. Nejnovější modely ji však Apple pravděpodobně nesvěří a tak by se v případě Compal Electronics jednalo spíše o menší zakázku v rámci starších modelů. Tento scénář je však s ohledem na vytíženost Quanty vcelku pravděpodobný.

Přinesou Apple Watch 3 revoluci?

A co by vlastně měly nové Apple Watch přinést? Je toho plno. Mezi ty nejvýraznější aspekty by se měla řadit výrazně delší výdrž baterie a možnost video hovorů, psaní klasických zpráv a iMessage či streamování hudby pomocí Apple Music bez připojení k telefonu. Jak budou poslední zmiňované funkce fungovat, se však zatím tak úplně neví. V úvahu připadá speciální sim karta pro hodinky, která by všechny podobné procesy zajišťovala. Zda se však k takto razantnímu kroku Apple rozhodne, je ve hvězdách. Hodinky by měly dále obsahovat daleko přesnější senzory na měření pohybu a podobných věcí. Vzhled však zůstane pravděpodobně stejný nebo minimálně velmi podobný. Applu se totiž v horizontu minulých let velmi osvědčil a měnit ho nemá moc smysl. Uvidíme však, jak se jablečná společnost nakonec rozhodne. Jasno bude stejně až po jejich představení.

Apple-Watch-3 concept FB

Dnes nejčtenější

.