Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Flashback
Flashback je kalendářní aplikace s nádechem sci-fi. Její neobvyklé, futuristické uživatelské rozhraní určitě není pro každého, své příznivce si však jistě najde. Příjemným bonusem je jednoduché, intuitivní ovládání.

[appbox appstore id685105952 oldprice=“59Kč“]

SleepSounds
Aplikace Sleep Sounds vám pomůže lépe, kvalitněji, a rychleji usnout. Nabízí širokou škálu vysoce kvalitních zvuků nejen z oblasti white noise a binaural beats.

[appbox appstore id1190758709 oldprice=“29Kč“]

Week Cal Widget for iPad
Díky aplikaci Week Cal Widget for iPad nemusíte odemykat svůj iPad, abyste mohli získat týdenní přehled svých nadcházejících událostí. Widget se usídlí přímo ve vašem Oznamovacím centru, kde pak můžete pohodlně scrollovat mezi jednotlivými týdny i dny.

[appbox appstore id1048513780 oldprice=“59Kč“]

007’s Vidicon
Chcete si zahrát na agenta 007 a natočit video, aniž byste vypadali jako paparazzi? Aplikace 007’s Vidicon vám umožní natáčet, zatímco se na displeji vašeho zařízení přehrává film, hudba, je spuštěn internetový prohlížeč, nebo je displej zcela tmavý.

[appbox appstore id668300280 oldprice=“299Kč“]

Tiny Typer
V současné době je na trhu spousta klávesnic, nabízejících více či méně chytrou predikci, nejrůznější písma či emotikony. Existují ale uživatelé, kteří dávají přednost jednoduchosti – a právě těm je určena klávesnice Tiny Typer – jednoduchá, elegantní, snadná na použití.

[appbox appstore id1138933934 oldprice=“29Kč“]

PolySpeak
PolySpeak je překladatelská klávesnice pro váš smartphone. Jednoduše napíšete text ve svém jazyce a přeložíte ho do požadovaného jazyka jednoduchým klepnutím. Klávesnici je potřeba aktivovat v nastavení telefonu.

[appbox appstore id1059175824 oldprice=“29Kč“]

Mysc
Mysc je jednoduchá aplikace, která je časovačem, plánovačem, připomínkovačem i to-do listem zároveň. Navíc nabízí řadu dalších funkcí, a to v jednoduchém, snadno použitelném designu.

[appbox appstore id990942362 oldprice=“29Kč“]

Scrivalry

Díky Scrivalry si můžete zahrát největší hru se slovy spolu s tisícovkami hráčů z celého světa. Na nekonečném virtuálním prostoru můžete rozehrát svou partii, aniž byste museli čekat až na vás přijde řada, a sami si můžete zvolit své tempo.

[appbox appstore id988353398 oldprice=“29Kč“]

ios Apps 16617

Dnes nejčtenější

.