Zavřít reklamu

Na světlo světa se dostaly nejnovější záběry, které z dronu zachycují finišující práce na Apple Parku. Vcelku detailně si tak můžeme prohlédnout návštěvnické centrum, historickou stodolu nebo jezírko, které se co nevidět naplní vodou. Nejmarkantnější změnou je ale nejspíš zeleň, která si pomalu zvyká na prostředí Apple Parku a dotváří jeho nadčasový vzhled.

Právě stromy jsou pro Apple Park velice důležité. Jejích výsadba měla ucelit areál, který by vám měl hned na první pohled vnuknout myšlenku propojení přírody s nadčasovým stavebnictvím a moderními technologiemi. Apple si naší planety nesmírně váží a vybudováním krásné klidové zóny kolem svého sídla ji vzdává svým způsobem hold. I zaměstnanci se budou v takto příjemném prostředí cítit bezesporu dobře a přesně o to Applu také jde.

Finišuje výstavba divadla i rekonstrukce starobylé stodoly

Na videu si můžete též všimnout pokroku ve výstavbě divadla Steva Jobse, které bude sloužit k různým meetingům a významným událostem. I návštěvnické centrum, které leží jen malý kousek dále, se začíná dostávat do finální fáze.

O pravděpodobně nejzajímavější budově v Apple Parku už jsme vás před nějakým časem informovali. Jedná se samozřejmě o starobylou Glendenningovu stodolu, kterou se Apple na popud místních občanů rozhodl zachovat, zrekonstruovat a využívat pro své účely. Ve stodole tak budou uloženy zařízení potřebné na údržbu pozemků či různých sportovních potřeb. Celý příběh této stavby si

.

Určitě mi tedy dáte za pravdu, když řeknu, že celý komplex působí daleko ucelenějším dojmem, než tomu bylo ve videích minulých. Značí to jen jedno – práce na komplexu směřují do finiše a jablečná společnost si začíná ve svém starém sídle pomalu balit kufry. Nový domov volá a my všichni se bezesporu těšíme na to, jaké skvělé nápady v jeho útrobách vzniknou. Minimálně okolí a vnějšek budou přímo k velkým nápadům vybízí.

apple-park-july-fb

Dnes nejčtenější

.