Zavřít reklamu

Benjamin Geskin, který je v poslední době jedním z nejznámějších leakerů zaměřených mimo jiné na iPhone 8, zveřejnil dnes na svém twitterovém a instagramovém profilu další zajímavé fotografie a videa doposud nepředstaveného jablečného telefonu. Za pomoci uniklých informací o těle telefonu, krycím skle a vytištěné tapety z nového iOS 11 sestavil Geskin model, které se s velkou pravděpodobností shoduje právě s iPhonem 8.

V následující galerii se můžete podívat na to, jak bude vypadat nový iOS 11 na téměř bezrámečkovém displeji budoucí vlajkové lodě Applu.

 

Pocit nekonečného displeje se dostaví téměř okamžitě

Geskinův model zobrazuje iPhone 8 jako telefon s 5,8“ displejem, který má opravdu miniaturní rámečky. V horní části displeje je pak místo pro reproduktor a přední kamerky a senzory. Celý telefon pak působí opravdu krásným dojmem a dává uživateli pocit takřka neomezeného pohybu. Ostatně to dokresluje i imitace odemknuté obrazovky za pomocí vytištěné tapety.

Tapeta, kterou Geskin použil, je součástí kolekce obrázků, která se objevila v beta verzi systému iOS 10.3.3. Jejich přidáním chtěl Apple zřejmě navnadit i ty poslední zákazníky na představení nového 10,5“ iPadu Pro na červnové WWDC.

Pokud vás video zaujalo, podívejte se ještě na pár obrázků, které též velmi zdařile ukazují možnou podobu iOS 11 bežícím na iPhonu 8. Pokud se totiž rozhodl Apple vytvořit skutečně displej přes celou přední stranu, dočkáme se pravděpodobně podobných řešení, jako jsou ty znázorněné na obrázku.

 

Předpokládá se, že se design iPhonu po dlouhých třech letech zase o něco změní. Naposledy se tak stalo s příchodem zakulaceného iPhonu 6. Vedle změny designu se pak očekává i obrovské vylepšení použitých technologií uvnitř. Dlouhou dobu se hovoří například o bezdrátovém nabíjení či úplné vodotěsnosti. Velkým otazníkem je i integrace Touch ID do displeje či horizontální nebo vertikální řešení fotoaparátu. Prozatím si však musíme vystačit jen s pouhým nástinem celkového designu. Protože se zrovna tento typ objevuje v poslední době opravdu často, pomalu bych se na jeho příchod být vámi začal chystat. Úniky z minulých let totiž potvrzují fakt, že vcelku obstojné procento uniklých informací si zakládá na pravdě.

iPhone 8 Dark Mode FB

Dnes nejčtenější

.