Zavřít reklamu

Apple dnes odpoledne vyslal do světa další dvě reklamy na nový 10,5palcový iPad Pro, který spatřil světlo světa v pondělí na WWDC. Novinka se chlubí zmenšenými rámečky, tím pádem i větším displejem navzdory tomu, že rozměry tabletu zůstaly téměř identické s loňským 9,7palcovým modelem.

Displej se ale nechlubí jen větší uhlopříčkou, ale hlavně znatelně rychlejší obnovovací frekvencí 120 Hz, přičemž standardní LCD displeje dosahují jen na polovinu této hodnoty. Stejně tak se jedná o první tablet Applu, který disponuje procesorem A10X Fusion, tedy tím nejvýkonnějším Apple procesorem současnosti. A právě tyto dvě vlastnosti kalifornský gigant v nových reklamách vyzdvihuje.

Díky lepší obnovovací frekvenci se Apple Pencil na novém iPadu Pro ještě více přiblíží klasické tužce. Apple slibuje, že na lagy můžete rovnou zapomenout. Naproti tomu Apple A10X Fusion vám zajistí takový výkon, že na tebletu můžete bezproblémově stříhat videa, upravovat fotografie a hrát ty nejnáročnější hry, které jsou na iOS dostupné.

https://youtu.be/wvr3p2_MiNY

https://youtu.be/jPnooxO6V6k

Předchozí reklamy na nový 10,5″ iPad Pro:

https://youtu.be/fKk4BUfrYp8

https://youtu.be/1wENU092DDc

https://youtu.be/UR5ODc5Wbbo

No Lag 10 iPad Pro FB

Dnes nejčtenější

.