Zavřít reklamu

Vývojářská konference Worldwide Developers Conference se bude konat v pondělí 5. června, už je za rohem. Apple představí nové verze svých systémů iOS, watchOS, macOS a tvOS v budově McEnery Convention Center v San Jose.

Apple představí vedle očekávaných verzí systémů také několik zajímavých hardwarových novinek, například aktualizované MacBooky či domácí asistentku Siri. Sice se jedná pouze o předpoklady a spekulace, ale vše tomu směřuje. Už těch pár dnů ale vydržíme, abychom viděli, s čím na nás cupertinská společnost vyrukuje.

Pokud se nemůžete dočkat keynote, potom už nyní si můžete naladit atmosféru tak, že si stáhnete tapetu inspirovanou touto událostí. Tapety pro iPhone a iPad byly inspirovány původním návrhem bannerů události. Tapetu si stáhnete tak, že kliknete na Stáhnout pod příslušnou tapetou v galerii.

Jestliže chcete sledovat událost i vy, potom se vám nabízí hned několik možností, o kterých jsme psali zde. Dokonce jsme vám přinesli i návod, jak sledovat přímý přenos z keynote na Windows.

Dnes nejčtenější

.