Zavřít reklamu

Apple dnes na své webové stránce informoval o tom, že bude živě streamovat z konference Worldwide Developers Conference. Živý stream z keynote, která začíná 5. června v 19:00 hodin, můžete sledovat buď přímo na webových stránkách společnosti Apple, nebo na Apple TV. Apple už dříve prozradil, že z konference bude živě streamovat, ale pouze pro vývojáře po celém světě, a to přes webové stránky Applu určené vývojářům anebo přes aplikaci WWDC. Cupertinská společnost své rozhodnutí změnila, a tak keynote mohou sledovat všichni, a to i bez účtu vývojáře.

Připravovaná konference WWDC 2017 bude jednou z nejvíce vzrušujících konferencí za posledních několik let. Apple představí nejen nové verze systémů iOS, macOS, tvOS a watchOS, ale podle několika analytiků by měl odhalit i nějaké hardwarové novinky.

Očekávají se nové modely MacBook a MacBook Pro, dokonce je šance, že Apple představí i upgradovaný MacBook Air. Podle všeho by měly mít notebooky pouze výkonnější procesory, a tak žádných designových změn se nedočkají. Objevily se dokonce zprávy o tom, že by na konferenci mohl světlo světa spatřit například 10,5palcový iPad Pro či domácí asistentka Siri. Už dost spekulacím a necháme se překvapit, co nám 5. červen přinese.

wwdc fb

Dnes nejčtenější

.