Zavřít reklamu

Konference WWDC začíná za pět dní a francouzskému serveru Consomac se podařilo vypátrat velmi zajímavou informaci. Apple totiž vyplnil formulář pro Ruský regulační úřad, ve kterém registruje několik nových zařízení. Data pochází z Euroasijské ekonomické databáze tedy z místa, kde se již v minulosti několik opravdových zařízení objevilo, a to krátce před jejich premiérou. Nové informace naznačují, že bychom se měli dočkat pěti nových zařízení, a to ve velmi blízkém období. Spekuluje se tedy o velkém představení již za pět dní, tedy v rámci konference WWDC.

Podle databáze by se mělo jednat mimo jiné o pět Maců, které jsou zde zaznamenány pod evidenčními čísly A1289, A1347, A1418, A1419 a A1481. Spekuluje se, že se jedná o nové MacBooky Pro, nový 12″ MacBook a možná také o inovovaný MacBook Air. Součástí seznamu je také potenciálně nová Bluetooth klávesnice (A1843) a čtyři nespecifikované zařízení, běžící na systému iOS 10 – v tomto případě se jedná s největší pravděpodobností o nové iPady z řady Pro.

Představení těchto nových produktů napovídá v posledních měsících mnoho indícií. O nových iPadech Pro se spekuluje již půl roku a poté, co je Apple nepředstavil na jaře, se pozornost přesunula právě na WWDC. O aktualizaci MacBooků se hovoří také poměrně dlouho a to i přes to, že nové modely Pro tu jsou zhruba půl roku. 12″ (ale potenciálně i Air) potřebuje aktualizaci jako sůl. Konferenci WWDC budeme pečlivě sledovat, jakmile Apple přijde s něčím novým, u nás se to dozvíte jako první.

eec-wwdc-filings-translated
iPad Pro 2 FB 4

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.