Zavřít reklamu

Apple představil iPhone 6 a 6 Plus v září 2014. Telefon si odbyl klasický dvouletý prodejní cyklus (v oficiálním obchodě) a v loňském roce byl nahrazen modelem 6S. V oficiální Apple distribuci se tak již iPhone 6 sehnat nedá, ačkoliv prodejci různě po webu jich ještě mají spousty. Tato situace se ovšem změnila ve Velké Británii, kdy se tři roky starý iPhone opět dostal do oficiálního prodeje. A to rovnou v „nové“ 32GB konfiguraci. Nekoupíte jej ovšem u Applu, musíte si pro něj ke specifickým operátorům.

32GB iPhone 6 se v minulosti objevil na trzích, kde se Apple chystal prorazit. Především v Jižní Americe a Asii. Zájem o tento starší, levnější, ale stále dobrý model ovšem Apple přesvědčil k tomu, aby jej začal nabízet i jinde. Není to tak dávno, co jej začali prodávat američtí operátoři, kteří jej nabízeli ke svým tarifům. Nyní se tento krok dostal i do Evropy, zatím však pouze do Velké Británie.

Tam je možné získat 32GB iPhone v rámci sítě EE. Telefon je tam dostupný zdarma, při podepsání jedné z několika nabízených smluv. iPhone je dostupný v jedné paměťové konfiguraci a pouze v barevném provedení Space Grey. Technicky se jedná o naprosto totožný telefon s tím, který se začal prodávat tři roky zpátky. O podobných službách si však můžeme nechat v ČR a SR jen zdát. U nás vám nikdo iPhone ke smlouvě nedá.

iPhone 6s jack lightning FB

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.