Zavřít reklamu

Před několika hodinami jsme vás informovali o tom, že unikly snímky s obalem pro 10,5palcový iPad Pro ukazující, že nadcházející model bude stejně široký, jen o něco málo vyšší než aktuální 9,7palcová varianta. Obrázky sdílely čínské zdroje, přičemž v pondělí ráno je na svém Twitteru zveřejnil i uživatel @ShaiMizrachi, který v minulosti zveřejnil poměrně přesné informace o tehdy nevydaných produktech.

I když je ze snímků patrné, že nedojde k příliš velkému nárůstu velikosti, očekává se, že další generace bude mít o 0,8 palce větší displej. Právě toho by mělo být docíleno tak, že dojde k zúžení okrajů. Nicméně toto tvrzení vyvrací tweet uživatele Benjamina Geskina, podle něhož by měly mít postranní okraje 7 milimetrů, horní a dolní okraje 19 milimetrů a nebude chybět ani Home Button. Z tohoto tvrzení potom vyplývá, že bude 10,5palcový iPad Pro znatelně větší než jeho předchůdce.

Nejnovější rendery 10,5″ iPadu Pro:

Apple by mohl představit svůj 10,5palcový iPad Pro už příští měsíc na Worldwide Developer Conference (WWDC), která se bude konat 5. června. Sice v minulosti na této konferenci byly představovány pouze softwarové novinky (nové verze systémů iOS, macOS, watchOS či tvOS), už se objevily i případy, kdy cupertinská společnost představila i hardware. Podle předpokladů by světlo světa měl spatřit nejen nový iPad Pro, ale také domácí asistentka Siri či nové modely MacBooků.

ipad pro fb

zdroj: iDropNews

Dnes nejčtenější

.