Zavřít reklamu

Věrohodný server The Korea Economic Daily informoval o tom, že LG Innotek bude Applu dodávat 3D skener pro rozpoznávání obličeje, který bude u iPhonu 8 integrován do FaceTime kamery. LG Innotek pro cupertinskou společnost vyrábí už zadní duální kamery pro současný iPhone 7 Plus. Podle zprávy Maca Otakary existuje možnost, že k současné 32mm přední kameře bude nainstalován ještě širokoúhlý 24mm objektiv. Spárován by byl buď se současnou 32mm technologií, nebo s o něco menší 28mm technologií.

Samostatná kamera by se dala oklamat tak, že by stačilo použít pro autentizaci pouze fotografii obličeje. Ale dvojice kamer už dokáže lépe odhalit vzdálenost a stanovit matematický model obličeje, a tak se nedá technologie jen tak obelstít. Pokud tedy budou použitá duální kamera i v přední části, potom by se dala nastavit podobně jako v nástrojích Oppo F3 Plus, LG V20 Pro či Alcatel Flash. Není jasné, kde a jak Mac Otakara tyto informace získal.

Mac Otakara je považován za důvěryhodný zdroj, protože u předchozích modelů předpověděl většinu funkcí a vlastností takřka přesně, například u iPhonu 7 předpovídal odstranění klasického konektoru pro sluchátka.

LG Innotek bude dodávat kamerové moduly pro rozpoznávání obličeje pro iPhone 8, přičemž první objednávka je v hodnotě 238,5 milionu dolarů. Dále spousta ověřených zdrojů předpovídá, že iPhone 8 bude disponovat OLED displejem od okraje k okraji. Dokonce by nová vlajková loď měla mít větší baterii s vyšší kapacitou a výdržností. Také se očekává nový 3D skener obličeje. Pořizovací cena iPhonu 8 by měla podle některých zpráv překročit hranici 1 000 dolarů.  

iphone 8 fb

Dnes nejčtenější

.