Zavřít reklamu

Apple odhalí inteligentní reproduktor s virtuální asistentkou Siri už na červnové konferenci Worldwide Developers Conference. Už jsme vás informovali o tom, že Sonny Dickson zveřejnil na svém profilu na Twitteru, že cupertinská společnost dokončuje návrh konkurenčního zařízení pro Amazon Echo. Pokud se nemůžete dočkat reproduktoru s logem nakousnutého jablíčka, potom pravděpodobně nebudete muset na jeho představení dlouho čekat.

Apple začal na chytrém reproduktoru pracovat údajně před dvěma lety. V září loňského roku server Bloomberg tvrdil, že Apple začne první prototyp testovat a že bude mít funkci rozpoznávání obličeje pro autentizaci uživatelů.

Začátkem tohoto týdne Sonny Dickson zveřejnil na Twitteru, že design zařízení je dokončen. Přístroj by měl podle něj běžet na systému iOS a měl by mít nějakou formu Beats technologie. Dickson nenabídl žádné podrobnější informace, ale MacRumors od něj ještě zjistil, že zařízení by mělo být „tlustší“ podobně jako reproduktor Google Home a horní část se zabudovanými ovládacími tlačítky by měla mít podobný design jako Mac Pro. Zařízení prý nese kódové označení B238.

V neposlední řadě naznačil, že Apple by mohl odhalit zařízení na konferenci WWDC, která se bude konat letos v červnu v San Jose. Ovšem plány společnosti se do té doby mohou ještě změnit, protože Apple je skutečně nevyzpytatelný.

amazon fb

Zdroj: Cult of Mac

Dnes nejčtenější

.