Zavřít reklamu

O víkendu se na webu objevily fotografie něčeho, co měl být finální prototyp (údajně CNC model z Foxconnu) plánovaného iPhonu 8. O fotografiích jsme vás informovali v tomto článku. Jak to tak obvykle bývá, s podobnými úniky souvisí také značná skepse, která je provází. Mnohokrát se stalo, že byly podobné modely založené jen na spekulacích a dalších únicích a leckdy tak byly velmi daleko od reality. Tento poslední únik by však měl mít reálný základ, jak se v posledních hodinách ukázalo.

V první řadě se objevily ještě nějaké fotografie. Člověk, který za jejich zveřejněním stojí, pak na Twitteru odpovídal na několik dotazů. Podle něj má nově zveřejněný model stejné rozměry jako iPhone 7 (ale podstatně větší displej), stále obsahuje Lightning konektor, je 7,1mm tenký (stejně jako iPhone 7) a stříbrný rámeček, který byl zachycen na předchozích fotografiích, bude nakonec vyveden v matné černé barvě. V dalších tweetech pak tvrdí, že zpracování „bezrámečkového“ displeje je prý na podstatně lepší úrovni, než u nové vlajkové lodi od Samsungu. Vystouplé čočky duálního fotoaparátu jsou prý stále také na místě.

Na svém Instagramu následně umístil fotografii tohoto nového modelu společně se současnými variantami iPhonu, tedy 7 a 7 Plus. Z fotografie je jasně patrné, že si nový iPhone 8 zachová stejnou velikost jako současná sedmička, ale nabídne větší displej než 7 Plus (nebo minimálně stejný). Na fotografiích je také vidět funkční plocha na spodní straně displeje, která by měla sloužit k pokročilému ovládání a senzorickým funkcím. Autor těchto úniků není žádným nováčkem. Nějakým způsobem se dostal již k minulým prototypům iPhonů, stejně tak jako k několika prototypům Samsungů.

iDrop-News-Exclusive-iPhone-8-FB

Zdroj: Reddit, Twitter

Dnes nejčtenější

.