Zavřít reklamu

Na webu se objevil text nového patentu, který byl minulý měsíc uznán společnosti Apple. Jedná se o patent, který byl součástí zhruba 250 rozličných podání. Týká se nabíjení různých zařízení skrze nabíjecí krabičku, která je velmi podobná té u AirPods. Podle tohoto patentu, který si můžete detailně prohlédnout zde, by bylo možné nabíjet některé produkty právě stejným způsobem, jakým to funguje u nových bezdrátových sluchátek AirPods.

V patentu je explicitně popsána funkce nabíjecího obalu od AirPods, který by nově sloužil jako zdroj energie pro další Apple produkty. Mezi zmíněnými je například MacBook, iPhone, Apple Watch a iPad. Samotný obal je lehce pozměněný oproti tomu, jak vypadá nyní. Jeho součástí by nově byla indukční plocha, skrze kterou by probíhalo bezdrátové nabíjení.

Celý text je psán velmi obecně a je tak možné si jej vyložit hned několika způsoby. Kromě potenciální možnosti nabíjení z obalu je možné si patent vysvětlit také tak, že by byl obal zařízením, skrze které by bylo možné další produkty nabíjet bezdrátově. Choval by se tak jako speciální podložka pro bezdrátové nabíjení dalších zařízení, zatímco uvnitř by se nabíjela sluchátka AirPods. Nabíjecí obal na sluchátka by tak získal další užitečnou funkci navíc. Kromě výše zmíněného se v patentu hovoří také o kompletní voděodolnosti.

Apple Watch AirPods FB

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.