Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Směny
Směny nabízí tu nejrychlejší a nejjednodušší cestu k ukládání a sledování vašich pracovních směn na iOS zařízením. Tradiční kalendářní aplikace nejsou ideální pro osoby, které pracují na směny, jelikož ne vždy pracují od pondělí do pátku. Je pak těžké sledovat, kdy vlastně pracujete, zvláště s nočními směnami.

[appbox appstore id1151546696 oldprice=“2,99€“]

Workflow
Workflow je vaším osobním automatizujícím nástrojem, který vám pomůže zkombinovat různé kroky a vytvoří tak efektivní pracovní postupy pro váš iPhone, iPad, ale i pro Apple Watch. Tyto pracovní postupy obsahují více než 200 akcí, včetně těch pro vaše kontakty, kalendář, hudbu, fotografie, připomínky, Safari, Dropbox a mnoho dalších. Například můžete využít Worklflow pro vytvoření animovaného GIFu, obdržet instrukce, jak se dostat k nejbližší kavárně, tweetovat písničku, kterou právě posloucháte a mnoho dalšího. Workflow widget nabízí skvělou cestu, jak provést automatické úkoly, aniž byste museli odemknout svůj iPhone. Pokud např. každé ráno zadáváte svou tělesnou váhu, tak vám Worflow tuto situaci neskutečně ulehčí.

[appbox appstore id915249334 oldprice=“2,99€“]

Wake Alarm Clock
Wake Alarm Clock je designově pěkný a intuitivní alarm pro iPhone a iPad. Na této aplikaci je skvělé to, že je řízena gesty pro různé typy spáčů. Wake Alarm je propojen i s iTunes, takže si jednoduše zvolte vlastní hudbu, která vás bude každý den budit.

[appbox appstore id616764635 oldprice=“1,99€“]

Draw Pad 2
Draw Pad Pro 2 je oblíbená aplikace s téměř třemi miliony uživatelů. Jedná se o poměrně jednoduchou, ale efektivní aplikaci na poznamenávání vašich myšlenek, nápadů, tvorby a mnoho dalšího. Můžete psát, kreslit a tvořit téměř cokoliv díky svému iPhonu či iPadu.

[appbox appstore id823103356 oldprice=“2,99€“]

Gif Me!
Skvělá aplikace na vytváření a sdílení krátkých videí ve formě GIFu či MP4. Aplikace také nabízí různé filtry, rámečky či možnost psát text do animací. Sdílejte své výtvory na sociálních sítích či je rozesílejte emailem.

[appbox appstore id992836853 oldprice=“1,99€“]

Lists
Máte rádi všelijaké seznamy? Lists je zábavnou barevnou aplikací, která slouží pro správu úkolů a jakýchkoliv seznamů. V případě, že potřebujete produktivní nástroj, na který se můžete vždy spolehnout, tak s Lists rozhodně chybu neuděláte.

[appbox appstore id1035448962 oldprice=“2,99€“]

My_Moto
My_Moto je přehledná a užitečná aplikace pro majitele motorek. Můžete do této aplikace ukládat různé aktivity okolo vaší motorky (náklady, datum jízdy a geografické souřadnice). Aplikace vás navede k vaší zaparkované motorce, nabízí možnost záznamů o vícero motorkách a mnoho dalšího. My_Moto podporuje Apple Watch.

[appbox appstore id1037350776 oldprice=“0,99€“]

Since I
Tato aplikace vám umožní nezapomenout na životní události, které jsou pro vás nějakým způsobem důležité. Since I bude sledovat čas, který začne ubíhat od prvního zadaného dne, takže budete vědět kolik času uběhlo od té doby, co jste začal cvičit nebo si necháváte narůst knír. Přestali jste kouřit či začínáte jíst zdravě? Můžete se motivovat za pomocí této aplikace.

[appbox appstore id1171902257 oldprice=“0,99€“]

Paper Keyboard
Jste už unaveni psaním na obrazovku vašeho iPhonu? Zapomeňte na bluetooth, použijte papír. Stačí si vytisknout určitý PDF dokument a využít ho jako klávesnici. Jak? Postavte iPhone na vyznačené místo na papír a kamera fotoaparátu detekuje vaše prsty za pomocí určitého algoritmu. Můžete hrát hry, chatovat s přáteli, posílat emaily – prostě cokoliv.

Recenze uživatele:
,,?????”

[appbox appstore id715319520 oldprice=“0,99€“]

Note-Ify
Note-Ify je snadná a pohodlná aplikace, díky které si můžete organizovat a zapisovat vaše poznámky, nápady, nákupní seznamy, úkoly a další různé informace. Aplikace nabízí mnoho složek pro lepší shromažďování vašich poznámek. Umožňuje synchronizace přes iCloud, zaheslovat jednotlivé soubory, přiřazovat poznámkám různé barvy, nastavovat si připomínky a mnoho dalšího.

[appbox appstore id675708914 oldprice=“0,99€“]

Mini for Twitter
Mini for Twitter je zjednodušenou verzí Twitteru. Uchovejte data na svém Twitteru v bezpečí i v případě, že má někdo přístup k vašemu telefonu. Oficiální aplikace má 65 MB, Mini pouhých 3.5 MB.

[appbox appstore id1093502399 oldprice=“0,99€“]

aapp pexels-photo-104940a

Dnes nejčtenější

.