Zavřít reklamu

V letošním roce je server Letem světem Applem připraven nabídnout svým inzerentům až 55 000 000 impresí, oslovení 4 000 000 UIP a 15 000 000 návštěv. Pro naše inzerenty jsme připravili zcela nový ceník, který nabízí možnosti zobrazení reklamních bannerů již za cenu od 7Kč za CPT s garancí počtu zobrazení.

Pokud se chcete připojit ke společnostem jako je Alza.cz, iStores, DSI, QNAP, CPT Praha, PCExpress a dalším, které u nás dlouhodobě inzerují, kontaktujte prosím naše marketingové oddělení. Jsme připraveni vám nabídnout zajímavé slevy, bonusy a možnosti, jak si inzerci vyzkoušet například na cenově přijatelných tiskových zprávách, abyste si ověřili, že vaše ROI dopadne pozitivně. Na spolupráci s vámi se budeme těšit.

Veškeré další informace o našich médiích a projektech, včetně všeobecných informací o společnosti naleznete přímo na zavrelmedia.eu Na spolupráci s vámi se budeme těšit a věříme, že se připojíte k našim spojeným klientům, jejichž bannery a další inzerce můžete na našem serveru vidět již dlouhé roky.

Zavrel Media

Dnes nejčtenější

.