Zavřít reklamu

Největší sociální síť, kterou v dnešní době používá již více než miliarda lidí, se rozhodla zavést nepříjemnou novinku. Videa, která se už relativně dlouho začínají samy přehrávat, nyní obdržely další nechtěnou funkci. Společně s videem se totiž začne rovnou přehrávat i zvuk, což může být například v něčí společnosti vcelku trapas. Novinka se projevuje jen u některých uživatelů, takže ji nejspíš Facebook ještě nenasadil celosvětově.

Dokážu si představit, že téměř všichni uživatelé tuto funkci nepřivítají velmi kladně a proto ji budou chtít vypnout. Aplikace Facebook pro iOS přesně toto naštěstí umožňuje a je to opravdu jednoduché. Pojďme se podívat, jak na to.

Jak v aplikaci Facebook pro iOS vypnout automatické přehrávání zvuku u videí

  1. Spusťte na svém iOS zařízení aplikaci Facebook.
  2. Klikněte v dolním panelu vpravo na ikonu se třemi čárkami.
  3. V dolní části této stránky klikněte na tlačítko Nastavení.
  4. Poté jděte do Nastavení účtu.
  5. Vyberte možnost Videa a fotky.
  6. Vypněte přepínač u nastavení zvuku.

Pokud byste chtěli vypnout automatické přehrávání videí jako takové, můžete tak učinit na stejné stránce níže. Vybrat si můžete z přehrávání na mobilních datech i Wi-Fi, pouze na Wi-Fi, či funkci zcela vypnout. Kromě toho lze dodatečně vypnout zvuky v aplikaci jako takové. Stačí se vrátit o úroveň níž, kde se nachází kategorie Zvuky. Zde lze jednoduše všechny zvuky v aplikaci vypnout.

facebook-fb-3

Dnes nejčtenější

.